loading...
 

Χαλάει του Μπόατενγκ λόγω Ντάρμπισιρ

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Ματ Ντάρμπισιρ φαίνεται πως είναι ο βασικός λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Μπόατενγκ στον Ολυμπιακό.

Χαλάει του Μπόατενγκ λόγω Ντάρμπισιρ

Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Ματ Ντάρμπισιρ φαίνεται πως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό και αυτό είναι ο Ολυμπιακός, αφού από το μέλλον του ενός εξαρτάται εκείνο του άλλου.

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν σημείο επαφής με την Πόρτσμουθ για την απόκτηση του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 2.5 εκ. Ευρώ συν τον Ματ Ντάρμπισιρ.

 

Παρόλα αυτά οι οικονομικές απαιτήσεις του Άγγλου επιθετικού, όσον αφορά το συμβόλαιο του, είναι η βασική αιτία που χάλασε η δουλειά, αφού η πρόταση της Πόρτσμουθ με το ζόρι έφτανε τα μισά χρήματα από εκείνα που εισπράττει ο 24χρονος άσος από τον Ολυμπιακό.

 

 

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θρύλος... εξπρές

Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

SUPERLEAGUE | ΑΓΩΝΕΣ

Το Pre Game της 21ης αγωνιστικής

Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos). 

 

ΚΟΣΜΟΣ | TOP-10

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)

ΠΑΟΚ | ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προλαβαίνει τον Άρη ο Κλάους

Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
loading...