ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαιρέτησε τους παίκτες ο Λεμονής

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής (5/1) και χαιρέτησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, παροτρύνοντας τους να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας ως το τέλος.

Οι τίτλοι τέλους της τέταρτης θητείας του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, έπεσαν το απόγευμα της Παρασκευής (5/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο 57χρονος τεχνικός πήγε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος εκγύμνασης προκειμένου να χαιρετήσει τους μέχρι χθες παίκτες του.

Ο Λεμονής ευχαρίστησε τους "ερυθρόλευκους" για τη συνεργασία, τόνισε πως νιώθει περήφανος για το γεγονός πως η ομάδα επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από μεγάλη προσπάθεια και παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να παραμείνει η ομάδα πρώτη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, κατακτώντας έναν ακόμη τίτλο.

Οι Πειραιώτες στη συνέχεια προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του, μέχρι πρότινος συνεργάτη του Τάκη Λεμονή, Χρήστου Κόντη ο οποίος θα οδηγήσει τεχνικά την ομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ την Κυριακή (7/1, 19:30).

Όσον αφορά τον Όσκαρ Γκαρθία, που ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Παρασκευής από τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να δώσει το παρών στο AEL FC Arena για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών της νέας του ομάδας, πριν αναλάβει τα καθήκοντα του από Δευτέρα (8/1).

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανακοίνωσε Όσκαρ Γκαρθία ο Ολυμπιακός
Λεμονής τέλος στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ