ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ωραίος", με τρίποντο στην Καλλονή

"Ωραίος", με τρίποντο στην Καλλονή
INTIME SPORTS

Η απόσταση από την κορυφή μειώθηκε στον ένα βαθμό αλλά οι Πειραιώτες κοιτάζουν πρωτίστως τα δικά τους παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με την Καλλονή στην Μυτιλήνη. Τα μεταγραφικά νέα.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ηττήθηκαν από ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη αντίστοιχα, με τον Ολυμπιακό να είναι ο κερδισμένος της 15ης αγωνιστικής καθώς μείωσε στον έναν βαθμό την απόσταση του από την κορυφή της βαθμολογίας.

Σαφώς και υπήρξε ικανοποίηση στο Λιμάνι για τα στραβοπατήματα των δύο κυριότερων αντιπάλων στην κούρσα για τον τίτλο, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" δεν... αεροβατούν και ενδιαφέρονται πρώτα για την δική τους εικόνα.

"Εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι. Μόνο τι θα κάνουμε εμείς για να γίνουμε όπως θέλουμε", ήταν μια τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά, διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, απόλυτα ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο των Πειραιωτών.

Εξάλλου η αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού δεν είναι ιδανική και πράγματι στον Πειραιά έχουν τα δικά τους προβλήματα να λύσουν πριν βρουν χρόνο για να "πανηγυρίσουν" με τις γκέλες των άλλων.

Αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΛ Καλλονής στη Μυτιλήνη, με την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη να παραμένει αήττητη (4 νίκες, 3 ισοπαλίες) στην έδρα της και μάλιστα δίχως να έχει δεχτεί γκολ (6-0)!

Οι "ερυθρόλευκοι" αναχωρούν το απόγευμα της Παρασκευής (19/12) για το νησί και φυσικά έχουν στόχο τη νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευθούν νέο τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ που έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Βροχή προτάσεων για στόπερ

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ίσως μεταβεί στην Μυτιλήνη , ωστόσο η απόφαση του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση δεν αλλάζει και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ, με τον Μίτσελ να επιθυμεί το συντομότερο δυνατό την απόκτηση παίκτη.

Ο Μπρούνο Άλβες είναι στην λίστα αλλά όχι ως αποκλειστικότητα, καθώς πλέον στον Πειραιά εξετάζουν και άλλες λύσεις, όπως αυτή του Ισιμάτ-Μιρίν της Μονακό ή του Χελάντερ της Μάλμε. Από εκεί και πέρα έχουν προταθεί και παίκτες με βασικό χαρακτηριστικό την εμπειρία, όπως οι Κάτα Ντίας (35 ετών, Μπόκα Τζούνιορς) και Νικολά Μπουρντίσο (34 ετών, Τζένοα).

Η όποια απόφαση ληφθεί για στόπερ θα είναι μέσα στα επόμενα 24ώρα, με σκοπό ο παίκτης να βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη πριν "γυρίσει" ο χρόνος .

Όσον αφορά την ενίσχυση στα άκρα, εκεί οι Πειραιώτες θα χρειαστούν λίγο παραπάνω χρόνο για να φτάσουν στην καλύτερη δυνατή λύση. Ντουρμάζ, Γκαζαριάν και Ντοσεβί δεν έχουν ικανοποιήσει, ο Αφελάι δίνει λύσεις αλλά βγάζει έναν εκνευρισμό (έγινε αλλαγή με τον Πανιώνιο και έφυγε "σφαίρα" για τα αποδυτήρια), οπότε ένας παίκτης ποιότητας για τα "φτερά" της επίθεσης είναι αναγκαίος, αλλά και παράλληλα δύσκολη υπόθεση.

Ο Μπεν Αρφά έχει προταθεί αλλά μέχρι εκεί για την ώρα, ενώ στο τραπέζι υπάρχει το όνομα του Πέδρο Λεόν, διακαή πόθου του Μίτσελ από τότε που ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ