ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ωμές παρεμβάσεις Κοντονή"

"Ωμές παρεμβάσεις Κοντονή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε καυστική ανακοίνωση όπου επιτίθεται στον Σταύρο Κοντονή και τον καλεί μεταξύ άλλων "να μην ευθυγραμμίζεται με τον κρυπτόμενο και αόρατο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ".

Ο πόλεμος ανακοινώσεων με "θύμα" το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, δύο μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος βρίσκεται στον "αέρα".

Μετά την τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού αναφορικά με την διαιτητική τριπλέτα του τελικού και την ανακοίνωση της ΑΕΚ όπου εξαπολύει μύδρους κατά της ΕΠΟ, ήρθε η απάντηση από τον έτερο φιναλίστ Ολυμπιακό, με την διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να πετάει το γάντι στον Κοντονή και να τον προτρέπει να πάρει την ευθύνη σε περίπτωση αναβολής του τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

" Ο Υπουργός Αθλητισμού, σε ευνομούμενη Πολιτεία, δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κρυπτόμενο και «αόρατο» ιδιοκτήτη της και να ακολουθεί τις διαρροές και τις επίσημες ανακοινώσεις της.

Ο κύριος Κοντονής, με τις ωμές παρεμβάσεις του, ευτελίζει τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, επηρεάζει ευθέως τους διαιτητές και τους αθλητικούς παράγοντες και κάνει τη χώρα μας περίγελο διεθνώς, αλλά και στα μάτια του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη.

Αν θέλετε να μη γίνει ο τελικός κύριε Κοντονή, να έχετε το θάρρος να τον ματαιώσετε και να πάρετε την ευθύνη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο κόσμος του έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους".

Διαβάστε ακόμη :

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η μπόχα και η δυσωδία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο"
Στον αέρα ο τελικός!
"Ωμές παρεμβάσεις Κοντονή"
Πιθανώς την Κυριακή ο τελικός Κυπέλλου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ