ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βροχή από προτάσεις

Βροχή από προτάσεις

Το όνομα του Ολυμπιακού συνδέεται συνεχώς με υποψήφιους για μεταγραφή παίκτες, ωστόσο στο Λιμάνι πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα Μίτσελ και μετά θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες του ρόστερ.

Όπως είχατε διαβάσει και προ ημερών στο Sport24.gr , το θέμα του Μίτσελ αναμένεται να τελειώσει εντός της εβδομάδας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει happy end. Πρόθεση του 51χρονου προπονητή είναι να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό και απομένει η συγκατάθεση και της διοίκησης για να επισημοποιηθεί το γεγονός.

Τότε θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν, με τους υπεύθυνους του συλλόγου να βάζουν επί τάπητος όλα τα αγωνιστικά θέματα και τις ανάγκες ενίσχυσης της ομάδας.

Το όνομα του Ολυμπιακού συνδέεται με πολλές περιπτώσεις παικτών ανά την Ευρώπη, απόρροια της επιτυχημένης πολιτικής των Πειραιωτών σε αποκτήσεις και πωλήσεις ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια. Άγγλοι, Γάλλοι και Ιταλοί αναφέρονται στους Βαλμπουενά και Βούσινιτς, οι Βέλγοι στον Οπαρέ και πάει λέγοντας.

Πρώτα όμως θα ξεκαθαρίσει ποιοι και πόσοι παίκτες δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ την νέα σεζόν, ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως και οι ανάγκες ποιοτικής και ποσοτικής ενίσχυσης.

Αυτό δεν σημαίνει πως ήδη οι "ερυθρόλευκοι" δεν γνωρίζουν πως θα κινηθούν σε πρώτη φάση. Πιερ Ισά και Κριστιάν Καρεμπέ έχουν ξεχωρίσει περιπτώσεις άσων που ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας. Πρώτα όμως θα πρέπει να κλείσει και τυπικά το θέμα Μίτσελ και στην συνέχεια θα πέσουν οι προτάσεις στο τραπέζι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ