ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βρέντζος: "Πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος"

Βρέντζος: "Πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βρέντζος, στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

"Είναι άλλη μία χρονιά που ο Ολυμπιακός ξεκινά με σημαντικές φιλοδοξίες, με στόχο την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι, θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που πετύχαμε την προηγούμενη χρονιά", τόνισε αρχικά ο Γιάννης Βρέντζος και συμπλήρωσε:

Είναι δεδομένο ότι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα απαιτητικό γιατί συνδυάζει τις 34 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μαζί με τους αγώνες του Champions League.

Σίγουρα πάντα το πρώτο μισό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και απαιτητικό για εμάς, γι’ αυτό υλοποιούμε τον σχεδιασμό μας ώστε η ομάδα να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμη για το πρωτάθλημα και τις υποχρεώσεις του Champions League, με όλους, βέβαια, τους περιορισμούς που δημιουργούν και η επιτυχημένη συμμετοχή των αθλητών στο Παγκόσμιο Κύπελλο και οι καθυστερήσεις που παρουσιάζονται σε όλη τη μεταγραφική αγορά λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Για το αν αυτό καθυστερεί το "στήσιμο" της ομάδας και το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο και τα δύο ντέρμπι διεξάγονται στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ υπάρχουν και οι αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε:

"Θεωρούμε ότι η ομάδα, όσον αφορά τα μεταγραφικά, θα είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη στον χρόνο που πρέπει. Βέβαια, κάποιοι παίκτες θα αργήσουν να ενσωματωθούν επειδή συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι κάτι που το ξέραμε και το προπονητικό τιμ το έχει λάβει υπόψη του.

Υπάρχει και το ταξίδι στην Αμερική που είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία και είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Παρ' όλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα θα είναι πανέτοιμη".

Για τη σημασία της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο σπουδαίο International Champions Cup:

"Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει σε αυτό το τουρνουά που στην ουσία είναι το καλοκαιρινό Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Αμερική. Η συμμετοχή μας είναι πάρα πολύ σημαντική και είναι ένα ακόμα δείγμα του ποια είναι η θέση του Ολυμπιακού στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ελίτ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ