ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό με Μάνταλο και τις συνθήκες στο ΟΑΚΑ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έντονα τα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού τόσο για τις συνθήκες διεξαγωγής στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όσο και για την διαιτησία του Μάνταλου.

Η λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League, βρήκε τον Ολυμπιακό στο καναβάτσο και την διαφορά από τον δεύτερο Πανιώνιο να μειώνεται στους 10 βαθμούς, εννέα στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η οργή των Πειραιωτών ήταν έκδηλη μετά το τέλος της αναμέτρησης και αφορούσε τόσο τις συνθήκες διεξαγωγής του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, όσο και την διαιτησία του Μάνταλου. Όπως κατήγγειλε και στις δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης, στο Λιμάνι έχουν πολλά παράπονα από όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν.

Στους διαδρόμους που οδηγούσαν στο καμαράκι των παρατηρητών και των διαιτητών υπήρχαν πρόχειρες κατασκευές που έφραζαν την πρόσβαση στον χώρο, ενώ ο Βασίλης Δημητριάδης πριν το ματς επιτέθηκε φραστικά στον παρατηρητή για αδιευκρίνιστο λόγο.

Μετά το τέλος του ματς και στην προσπάθεια του να ρωτήσει τον Μάνταλο τι έγραψε στο φύλλο αγώνα για την αποβολή του αλλά και αυτή του Φρανσουά Μοδεστό, ο Σάββας Θεοδωρίδης περίμενε 20 λεπτά έξω από το καμαράκι των διαιτητών και όπως υποστήριξε on air στη συνέχεια, ενώ είχε ενημερωθεί ότι ο κ. Μπίκας συζητούσε με τους διαιτητές, εντέλει διαπίστωσε ότι οι κκ. Δημητριάδης και Γιαννίτσης είχαν κουβέντα για περισσότερα από 20 λεπτά με τον Σταύρο Μάνταλο.

Στην δικαιολογία ότι απλά γινόταν η παράδοση των δώρων (ως είθισται) της γηπεδούχου ομάδας προς τους διαιτητές, στο Λιμάνι δεν έδειξαν να πείθονται καθώς η διαδικασία... παράδοσης - παραλαβής κράτησε για περισσότερο από 20 λεπτά.

Οι "ερυθρόλευκοι" τόνιζαν ότι τα παιχνίδια με χαρακτήρα ντέρμπι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" διεξάγονται τα τελευταία χρόνια σε ατμόσφαιρα Champions League και οι φιλοξενούμενοι δεν έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις.

Παράλληλα σημειώθηκε ένταση μετά την φραστική επίθεση του Δημητριάδη στον Μοδεστό κατά την αποχώρηση των Πειραιωτών από το ΟΑΚΑ, που δεν πήρε διαστάσεις μετά την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, οι φάσεις στέκονται στον Ολυμπιακό είναι οι εξής:

Στο 9ο λεπτό σε συνεχόμενα φάουλ των Κολοβέτσιου στον Φορτούνη (μαρκάρισμα χαμηλά από πίσω) και Μάνταλου στον Ιντέγε (κλωτσιά στο καλάμι του Νιγηριανού), ο Μάνταλος δεν έβγαλε καμία κάρτα.

Στη φάση του 30' ο Αραούχο φεύγει δύο μέτρα ακάλυπτος σε τετ-α-τετ με τον Λεάλι, με τον Ακρίβο να μην σηκώνει τη σημαία του, τη στιγμή που σε προηγούμενη φάση περίπτωσης οφσάιντ τη σήκωσε αλλά την κατέβασε αμέσως προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του πάγκου.

Στο 42' ο Ελιουνούσι υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ και στο 50' δεν δόθηκε πέναλτι - μαρς στον Μποτία, σε παρατεταμένο κράτημα της φανέλας του Ισπανού στόπερ από τον Λαμπρόπουλο εντός περιοχής, με τον Μάνταλο στα δύο μέτρα να έχει "πιάτο" την φάση. Στον Ολυμπιακό θεωρούν τραβηγμένη την 2η κίτρινη στον Μποτία.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ