ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βράβευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΣ Πειραιά

Βράβευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΣ Πειραιά
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/2) στη Νίκαια η ετήσια εορταστική εκδήλωση και η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Πειραιά, η οποία βράβευσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επιτυχίες της κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Το κύπελλο για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης και εν συνεχεία βραβεύτηκαν οι ομάδες Κ-20 και Κ-15 της Ακαδημίας. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μια όμορφη αίθουσα εκδηλώσεων στη Νίκαια η ετήσια εορταστική εκδήλωση και η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Πειραιά.

Η ΕΠΣ Πειραιά, η οποία ιδρύθηκε το 1925 από 6 σωματεία, μεταξύ των οποίων ήταν και ο ΟΣΦΠ, βράβευσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επιτυχίες της κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-16 και συγκεκριμένα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Super League και των Πρωταθλημάτων Super League K-20 και Κ-15 από την Ακαδημία της.

Το κύπελλο για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Τάκης Αγραφιώτης από την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Κερατσινίου κα Σταυρούλα Συράκου.

Ο κ. Αγραφιώτης τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Πειραιά και τον πρόεδρο της κ. Ανατολάκη για την βράβευση. Χωρίς το κύτταρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού δεν θα υπήρχε σήμερα και επαγγελματικός αθλητισμός. Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σ' όλους".

Βράβευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΣ Πειραιά
INTIME SPORTS

Εν συνεχεία βραβεύτηκαν οι ομάδες Κ-20 και Κ-15 της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα κύπελλα παρέλαβαν από τον κ. Τραγάκη ο αρχηγός της Κ-20 Αρντίτ Τόλι και ο αρχηγός της περσινής Κ-15 Ιάσωνας Γλυνός.

Στο σκηνή για την βράβευση των ομάδων της Ακαδημίας κλήθηκε ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα, ο προπονητής της Κ-20 κ. Βασίλης Βούζας, ο προπονητής της Κ-15 κ. Νίκος Τοπολιάτης αλλά και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος.

Η ΕΠΣ Πειραιά τίμησε για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον επίτιμο πρόεδρο του ΟΣΦΠ κ. Λεωνίδα Θεοδωρακάκη ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τα δυο παιδιά της Ακαδημίας μας. Το παρών έδωσε και ο Αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ κ. Πολυκανδριώτης.

Βράβευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΣ Πειραιά

Την όμορφη αυτή εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά κ. Γιώργος Ανατολάκης ο οποίος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Πρόεδρο της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι Μέγας Χορηγός των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πειραιά 2016-17 αλλά και την Καραϊσκάκη ΑΕ για την παραχώρηση του γηπέδου του Ολυμπιακού για αγώνες της Ένωσης.

Επίσης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και στη δέσμευση του για δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου στο παλιό ΚΤΕΛ επί της Φαλήρου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ