ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βουίζουν για Κασάμι και… Ντα Κόστα!

Βουίζουν για Κασάμι και… Ντα Κόστα!

Ο Μίνο Ραϊόλα έχει εγκατασταθεί στο Αρτέμιο Φράνκι και μιλάει για τον Κασάμι ενώ ραδιοφωνικός σταθμός του Μονακό μετέδωσε ότι ο στόπερ της Σίβασπορ, Μάνουελ Ντα Κόστα, κλείνει στον Ολυμπιακό!

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με διάφορα πληροφορίες από το εξωτερικό με αφορμή τα «πήγαινε-έλα» στο λιμάνι. Δημοσίευμα της «GazzettadelloSport» έχει ως ένα από τα βασικά της θέματατον Μίνο Ραϊόλα να διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Κασάμι στην Φιορεντίνα. Αυτό βεβαίως δεν αποτελεί είδηση. Άλλωστε, εδώ και μέρες ο μεγαλοατζέντης έχει εγκατασταθεί στην Φλωρεντία για να πείσει τους «βιόλα» να κάνουν μία καλή οικονομικά πρόταση προς τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε ο παίκτης να μετακομίσει στην Φλωρεντία.

Η είδηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Ιταλοί φαίνεται πώς πείστηκαν τελικά να κάνουν την κίνηση για τον Ελβετό. Και να την κάνουν άμεσα κιόλας! Όλη η Φλωρεντία βούιζε την Πέμπτη (13/8) ότι πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο η Φιορεντίνα θα χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, πηγές από την Ιταλία τόνιζαν ότι και ο παίκτης πιέζει τον μάνατζέρ του να βρεθεί γρήγορα λύση για να συνεχίσει την καριέρα του στηνSerieA!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μάνουελ Ντα Κόστα, ραδιοφωνικός σταθμός του Μονακό (τοRMCσυγκεκριμένα) μετέδωσε την πληροφορία (επικαλέστηκε πληροφορίες από την Τουρκία) ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από τον Πορτογαλομαροκινό στόπερ της Σίβασπορ. Από τον Πειραιά δεν λένε το παραμικρό για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Αντιθέτως για τον μοναδικό στόπερ που επιβεβαιώνουν, είναι για τον Μπαλάντα, ο οποίος μάλιστα πιέζει με τη σειρά του την Ρίβερ Πλέιτ να γίνει η μεταγραφή.

Ο δε Ντα Κόστα από την πλευρά του ό,τι μαθαίνει, το μαθαίνει από τον Τύπο, καθώς– σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος - δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο στα αφτιά του. Παρόλα αυτά, στο Μόντε Κάρλο μεταδίδουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι πολύ κοντά στο να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα»!

Σίγουρα το επόμενο δεκαήμερο, μέχρι και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα είναι ιδιαιτέρως "καυτό" στο λιμάνι...

* Στην Αγγλία συνεχίζουν τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Άρσεναλ για τον Ρομπέρτο. Η πλευρά του παίκτη δήλωνε άγνοια για τους «κανονιέρηδες». Στο Λονδίνο πάντως επέμεναν το βράδυ. Ήδη άρχισαν και τα διάφορα σενάρια. Ότι για παράδειγμα η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να δώσει και έμψυχα ανταλλάγματα, εκτός από χρήματα. Ποιον ρίχνουν στο τραπέζι τα αγγλικά ΜΜΕ; Τον Τζόελ Κάμπελ! Λίγο δύσκολο φαίνεται να έχουν βάση τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ