ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βουίζει όλο το Μονακό για Μαζουακού

Βουίζει όλο το Μονακό για Μαζουακού
Μαζουακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ζαρντίμ, σε συνεργασία με τη διοίκηση, έχουν ανάψει το «πράσινο φως» για τον Αρτούρ Μαζουακού και πώς άμεσα θα γίνει μία πρώτη κρούση από τους Μονεγάσκους στον Ολυμπιακό.

Από χθες (14/4) το Sport24.grείχε αποκαλύψει την παρουσία ανθρώπου της Μονακό στο Καραϊσκάκη για να ξαναδεί τον Αρτούρ Μαζουακού . Η αλήθεια είναι ότι προκαλεί ερωτηματικά τοtimingπου επέλεξαν να τον ξαναδούν οι Μονεγάσκοι και ειδικά σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή.

Για να είμαστε ειλικρινείς όμως, στη Γαλλία θεωρούν ότι η παρουσία ανθρώπου της Μονακό στην Ελλάδα δεν έχει να κάνει και τόσο πολύ με την απλή παρακολούθηση του Αρτούρ.Αντιθέτως, βουίζει όλο το Μόντε Κάρλο ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και η διοίκηση του συλλόγου έχουν καταλήξει ότι ο Μαζουακού είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει όλο το πακέτο για να επενδύσουν πάνω του!

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες από τη Γαλλία υποστήριζανότι είναι πολύ πιθανό να γίνει άμεσα η πρώτη κρούση στον Ολυμπιακό! Μάλιστα, κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο ότι ενδέχεται τις επόμενες μέρες να έρθει ακόμα και ο εκ των συμβούλων της διοίκησης (και πρώην τεχνικός διευθυντής), Λουίς Κάμπος για να κάνει μία πρώτη συζήτηση.

Μερικοί το προχώρησαν μάλιστασε τέτοιο βαθμό που δεν αποκλείουν ότι την Κυριακή (17/9) με την Καλλονή ενδέχεται να μην είναι τελικά κάποιος κατάσκοπος, αλλά ο ίδιος ο Κάμπος! Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ενδιαφέρον της Μονακό για τον Μαζουακού είναι υπαρκτό, κάτι πουεπιβεβαιώθηκε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Μόντε Κάρλο (RMC), μία μέρα μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Στο Πριγκιπάτο έχουν αποφασίσει ότι θα πρέπει σιγά-σιγά να μπουν σε μία διαδικασία να αποκτούν ποδοσφαιριστές που θα έχουν μεταπωλητική αξία. Εκτιμούν λοιπόν ότι ο Μαζουακού είναι μία περίπτωση που θα πρέπει να την κυνηγήσουν μέχρι εκεί που δεν πάει.

Photo Credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ