ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βουίζει η Ιταλία για Κονέ και Ολυμπιακό!

Βουίζει η Ιταλία για Κονέ και Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κονέ δύσκολα θα συνεχίσει στην Ουντινέζε και ήδη στη γειτονική χώρα ακούγεται έντονα ότι ο Ολυμπιακός πράγματι έχει κάνει προσπάθεια για να τον ντύσει στα “ερυθρόλευκα”! “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ” τονίζεται από τους πρωταθλητές

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν το βράδυ της Δευτέρας (29/8) ότι θα πήγαιναν μόνο για έναν χαφ και για την ακρίβεια αμυντικό μέσο (σ.σ. ο “εκλεκτός” είναι ο Αλέξις Ρομάο που έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ). Στην Ιταλία ωστόσο ακούγεται έντονα την τελευταία ώρα ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση ενός ακόμα χαφ που έχει όμως πιο επιθετικά χαρακτηριστικά. Και ο συγκεκριμένος χαφ λέγεται... Παναγιώτης Κονέ!

Είχε βγει ως φημολογία από το πρωί της Τρίτης (30/8) ότι ο 29χρονος μέσος είχε εκμυστηρευτεί σε συμπαίκτη του στην Εθνική ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και πώς σκέφτεται να την αποδεχθεί κιόλας! Από την πειραϊκή ΠΑΕ έσπευσαν να το διαψεύσουν κατηγορηματικά.

Από την άλλη όμως έχει βουίξει για τα καλά στην Ιταλία την τελευταία ώρα, ότι ο παίκτης αποχωρεί από το Ούντινε και πώς πιθανότερος προορισμός του θα είναι ο... Πειραιάς! Να σημειώσουμε ότι την Κυριακή (28/8) αγωνίστηκε για ένα δεκάλεπτο με την Ουντινέζε κόντρα στην Έμπολι.

Επαναλαμβάνουμε ότι από τον Ολυμπιακό διαψεύδεται κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο με την “υποσημείωση” ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ. Οπότε, μένει να φανεί μέχρι αύριο στις οκτώ το βράδυ (31/8) αν θα επιβεβαιωθούν οι Ιταλοί ή απλώς ήταν ακόμα ένα σενάριο από τα πολλά που μας έχουν... σερβίρει κατά καιρούς οι γείτονες!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ