ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βουίζει η Αγγλία για Μιλιβόγεβιτς και Κρίσταλ Πάλας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Στην Αγγλία επιμένουν τις τελευταίες ώρες ότι στον Ολυμπιακό θα "σκάσει" πρόταση (αν δεν έχει γίνει ήδη) από την Κρίσταλ Πάλας που "καίγεται" για την απόκτηση αμυντικού χαφ.

Λέτε να γίνει αλά… Μήτρογλου η ιστορία με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς; Κάτι τέτοιο αφήνουν να εννοηθεί στην Αγγλία.

Ότι θα "σκάσει" μεγάλη πρόταση από ομάδα τηςPremierLeague (από τηνΚρίσταλ Πάλας συγκεκριμένα) για την απόκτηση του Σέρβου από τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες του Γενάρη. Όπως είχε συμβεί πριν από τρία χρόνια με τον Μήτρογλου δηλαδή που πήγε στα… χασομέρια στην Φούλαμ με 15 "χαρτιά"!

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι μπορεί και να έχει γίνει ήδη μία πρώτη κρούση στον Ολυμπιακό. Ακούγονται και... τρελά ποσά, τύπου 15 εκατομμυρίων ευρώ! Αυτό που γνωρίζουμε είναι πώς ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει αφού καθίσουν στο τραπέζι και συζητήσουν ο Μιλιβόγεβιτς με τον σύλλογο.

Είναι μία ιστορία που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό αυτή με τον Κώστα Μανωλά. Ο Μανωλάς πήγε στην Ρόμα αφού είχε προηγηθεί ολόκληρη συζήτηση ανάμεσα στον παίκτη και τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές.

Ο Μιλιβόγεβιτς το έχει ξεκαθαρίσει και δημοσίως ότι δεν είχε σκοπό να φύγει τώρα, το ίδιο επιθυμεί και ο Ολυμπιακός, αλλά αν έρθει μία πρόταση που θα καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας, τότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Μην ξεχνάμε ότι σε μία μεταγραφική περίοδο όλα μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν! Άλλωστε, το πιθανότερο σενάριο μέχρι και πριν λίγες μέρες ήταν ότι με τον Μιλιβόγεβιτς θα ασχολούμασταν… μεταγραφικά το καλοκαίρι.

Προς το παρόν ο Σέρβος κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα, ματώνει στα παιχνίδια, ζει έντονα κάθε στιγμή του στον Ολυμπιακό και το σημαντικότερο; Δεν έχει δείξει την παραμικρή τάση φυγής. Δεν πιέζει δηλαδή καταστάσεις. Αν πίεζε, θα ήταν ήδη στη… Λέστερ.

Στην Αγγλία πάντως επιμένουν (για να μην πούμε ότι έχει βουίξει ο τόπος) ότι ομάδα της PremierLeagueείναι έτοιμη να βγάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της. Θα είναι τα 15 που ζητάει ο Ολυμπιακός; Κανείς δεν ξέρει…

Πάντως, ηΚρίσταλ Πάλας ψάχνειεπειγόντως αμυντικό χαφ. Όπως ήθελε κάποτε και η Φούλαμ επιθετικό και… ξεπαραδιάστηκε για να πάρει τον Μήτρογλου.

Οπότε, είμαστε εν αναμονή εξελίξεων, καθώς ο Μιλιβόγεβιτς φαίνεται πώς θα πρωταγωνιστήσει στα ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες, είτε μείνει τελικά στο λιμάνι, είτε γίνει… Μήτρογλου.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλα δείχνουν Ανσαριφάρντ στο "Κλ. Βικελίδης"
Ο Μανθάτης ως ball boy, πανηγυρίζει το γκολ του Σαβιόλα
Γι' αυτό δεν έπαιζε ο Ομάρ στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ