ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούζας: "Η ομάδα ξέρει να κερδίζει"

Βούζας: "Η ομάδα ξέρει να κερδίζει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Βούζας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε υπομονή, έδειξε χαρακτήρα και μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ την ΑΕΚ στο Γαλάτσι, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ στο Γαλάτσι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ-20 της Super League και μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας, τόνισε τα εξής:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Η ομάδα μας κυριάρχησε στο παιχνίδι και το σκορ θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πιέσαμε, είχαμε υπομονή και δείξαμε χαρακτήρα. Η ομάδα ξέρει να κερδίζει.

Στον Ολυμπιακό πάντα οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Τελείωσε το ματς με την ΑΕΚ. Κοιτάζουμε την Γιουβέντους. Ξεκινήσαμε δυνατά στην Ευρώπη και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη στο Τορίνο".

Ο Γιώργος Αγιώτης , σκόρερ του γκολ που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, τόνισε:

"Πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, Δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Τώρα το μυαλό μας είναι στη Γιουβέντους".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ