ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούζας: "Για να προκριθούμε, πρέπει να σκοράρουμε"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS PRESS CONFERENCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS PRESS CONFERENCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Βούζας υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για τη ρεβάνς με την Μπεσίκτας (16/03, 20:00), της οποίας "έπλεξε" το εγκώμιο, με σκοπό να διεκδικήσει την πρόκριση τα προημιτελικά του Europa League.

Ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με την Μπεσίκτας το βράδυ της Πέμπτης (16/03, 20:00) στη ρεβάνς του 1-1 του "Γ. Καραϊσκάκης". Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό αγώνα, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας υποστήριξε πως η ομάδα του ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ήρθαμε για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές από το πρώτο στο Καραϊσκάκη. Η μόνη διαφορά είναι ότι για να πετύχουμε την πρόκριση θα πρέπει να σκοράρουμε και εκεί θα δώσουμε μεγάλη έμφαση. Γνωρίζουμε, βέβαια πάντα, ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που συνήθως έχει τον περισσότερο χρόνο τη μπάλα στην κατοχή της. Άρα θα πρέπει να αμυνθούμε καλά αλλά και να αποσπάσουμε τη μπάλα και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση".

Εάν λαμβάνει υπ' όψιν του τη ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ: "Μπορεί να μας βοηθάει στην ψυχολογία, αλλά πρόκειται για διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και διαφορετική προσέγγιση για το πως θα τους αντιμετωπίσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ