ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούζας: "Δε αφήσαμε κανένα περιθώριο στην ΑΕΚ"

Βούζας: "Δε αφήσαμε κανένα περιθώριο στην ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι δήλωσε ο προπονητής της Κ-20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας μετά το 7-0 των Νέων επί της Ένωσης. Τι είπαν και οι Ανδρούτσος, Βρουσάι, Λάμπρου. Μικρά μικρά από του Ρέντη.

Η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού διέλυσε την αντίστοιχη της ΑΕΚ με 7-0 στο μεταξύ τους ντέρμπι, το οποίο μόνο τέτοιο δεν ήταν στο χορτάρι των εγκαταστάσεων του Ρέντη. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας, δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, που δεν άφησαν περιθώρια στους "κιτρινόμαυρους", πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Βασίλης Βούζας (Προπονητής Ολυμπιακού): "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και για τη νίκη. Όπως έχω πει για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Όταν είσαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις και πίεση. Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, έδειξαν πως ήθελαν πολύ τη νίκη και πέτυχαν άλλη μια σημαντική νίκη. Ήμασταν πολύ επιθετικοί και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μας. Από αύριο θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε για να μας στηρίξει. Ελπίζουμε να ευχαριστήθηκε θέαμα".

Θανάσης Ανδρούτσος (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): "Από τα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Παίξαμε με πολύ όρεξη, μας βγήκαν ωραίες φάσεις και πολλά γκολ αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή του Πρωταθλήματος. Δεν έχει καμία σημασία που έβαλα τρία γκολ. Σημασία έχει να δουλεύουμε ως ομάδα και να κερδίζουμε ως ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι πολλές στον Ολυμπιακό και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το 100%".

Μάριος Βρουσάι (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): "Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας και δείξαμε μέσα στο χορτάρι αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Είναι άλλη μια νίκη αλλά δεν σταματάμε εδώ. Χαίρομαι που το ντεμπούτο μου ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό συνδυάστηκε με μια νίκη και με δυο γκολ. Η ομάδα δουλεύει σωστά και σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να είναι πιο δυνατή".

Στάθης Λάμπρου (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): "Είναι μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας και αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλους. Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα και θεωρώ πως ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Όταν παίζεις σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν θέλεις να βγεις από το γήπεδο αλλά οι προπονητές και ο γιατρός επέλεξαν να με προφυλάξουν".

Μικρά μικρά...

*Τον αγώνα παρακολούθησε ο κ. Μπέντο μαζί μ’ όλη την ομάδα και τους συνεργάτες του και τους κ.κ Καρεμπέ, Μοδεστό.

*Δίπλα στην ομάδα Νέων και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος είδε το παιχνίδι και χειροκρότησε τις προσπάθειες και τα γκολ των παικτών του Βασίλη Βούζα.

*Ο Μάριος Βρουσάι συνεχίζει να σκοράρει στο Πρωτάθλημα Super League K-20. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει πετύχει γκολ και στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση και έφτασε πλέον τα 5! Από ένα γκολ είχε με την Βέροια, τον Ηρακλή και την Λάρισα και δυο με την ΑΕΚ.

*Ο Θανάσης Ανδρούτσος σκόραρε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ. Ο νεαρός φορ είχε σημειώσει ένα γκολ στο 4-1 της περασμένης περιόδου στο Ρέντη, το μοναδικό στην εκτός έδρας νίκη (0-1) στον 2ο γύρο (2015-16) και τρία στο φετινό 7-0 στο Ρέντη.

*Στις εξέδρες βρέθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης αλλά και ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας. Εκεί ήταν και οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού, Γιώργος Βαϊτσης, Γιώργος Κοκολάκης, Τάσος Μητρόπουλος και Κυριάκος Τοχούρογλου.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ