ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούκοβιτς: "Τεράστια ευκαιρία για εμένα ο Ολυμπιακός"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΟΣ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΟΣ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά νωρίτερα τοποθετήθηκε για την αποχώρησή του από την Κόνιασπορ, χαρακτηρίζοντας μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Σέρβος Γιάκος Βούκοβιτς. Ο29χρονος κεντρικός αμυντικός τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κόνιασπορ και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να πει το "ναι" στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Βούκοβιτς ανέφερε αρχικά: " Πηγαίνω στον Ολυμπιακό διότι είναι τεράστια ευκαιρία για την καριέρα μου. Θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Champions League, θα βρίσκομαι πιο κοντά στο σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά τα ερυθρόλευκα χρώματα. Ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση να αφήσω την Κόνιασπορ και όχι της διοίκησης. Αυτό δεν έχει καμία δόση αλήθειας".

Ερωτώμενος για τη φημολογία ότι ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν η Φενέρμπαχτσε, απάντησε: " Το ακούω για πρώτη φορά. Ποτέ δεν μίλησα με κανέναν από τη Φενέρμπαχτσε".

Πρόσθεσε λέγοντας: "Αν δεν είχα τη βοήθεια του προέδρου, της διοίκησης, των οπαδών και των συμπαικτών μου δεν θα έφτανα ποτέ σε αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για μένα να αφήσω την Κόνιασπορ γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα.

Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εδώ. Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα και την οικογένειά μου, αλλά ήρθε η στιγμή να φύγω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα, αλλά και όλους τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου. Θα μου λείψετε όλοι πάρα πολύ.

Τα παιδιά μου λυπήθηκαν με αυτή την απόφαση, αλλά μόλις τους εξήγησα την κατάσταση, κατάλαβαν. Ο τρίχρονος γιος μου ίσως παίξει μια μέρα στην Κόνιασπορ. Ελπίζω να κρατήσουν τη φανέλα με το νούμερο 26 για τους γιους μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Αθήνα ο Βούκοβιτς για τον Ολυμπιακό
Πιάνει λιμάνι ο Βούκοβιτς
"Τρελαμένος με τον Ολυμπιακό ο Βούκοβιτς"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ