ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούκοβιτς: "Είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε"

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Αισιόδοξος ο Γιάγκος Βούκοβιτς ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και θα κερδίσει, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Πειραιώτες στα μισά της σεζόν θα έχουν φτάσει στην κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου στόπερ στη Nova:

"Φυσικά περιμένουμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας. Επίσης περιμένουμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη. Μου αρέσει κάθε ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικά ματς. Ελπίζω όταν τελειώσει να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς για τον κόσμο, για τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι μία τέλεια ευκαιρία για εμάς να τους νικήσουμε και φυσικά για να τους πλησιάσουμε στη βαθμολογία. Είμαι σίγουρος ότι στα μισά της περιόδου θα είμαστε πρώτοι. Αρκεί να δουλέψουμε σκληρά".

Για την παράδοση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια:

"Φανταστείτε πώς θα νιώσουν στο Καραϊσκάκη. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για αυτούς, με μεγάλη πίεση. Γνωρίζουν πως είμαστε καλύτερη ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε".

Για την ενδεχόμενη κόπωση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι:

"Δεν νομίζω πως θα νιώσουμε κούραση. Ο προπονητής έχει φροντίσει για αυτό, ώστε όλοι οι παίκτες να είναι 100% διαθέσιμοι. Δεν πιστεύω θα έχουμε πρόβλημα".

Για την προσωπική του κατάσταση και τον κόσμο:

"Ήμουν άτυχος με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, ωστόσο είμαι πλέον έτοιμος και ανυπομονώ για το πρώτο μου ντέρμπι στην Ελλάδα. Θα δώσουμε το μέγιστο των προσπαθειών μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αήττητος με ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ο Λεμονής
VIDEO QUIZ: Πόσο καλά θυμάσαι το γκολ του Αλεξανδρή στον Άγιαξ;
Οφόε - Πρίγιοβιτς: Ηγέτες σε άλλα στρατόπεδα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ