ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βούκοβιτς: "Εγώ δεν θέλω να χάσω από την Παρτίζαν"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O αμυντικός του Ολυμπιακού και πρώην του Ερυθρού Αστέρα, Γιάγκος Βούκοβιτς, μιλώντας σε ΜΜΕ της Σερβίας υποστήριξε ότι δεν θέλει να χάσει από την Παρτίζαν στη "μονομαχία" των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League.

Είναι εδώ και λίγες ημέρες παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 29χρονος νεοαποκτηθείς Σέρβος αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιάγκος Βούκοβιτς, ξέρει την αντίπαλο των "ερυθρολεύκων" στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, Παρτίζαν, από την πατρίδα του (έχει φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα) και ξεκαθάρισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Blic" ότι δεν θέλει να χάσει από την ομάδα του Βελιγραδίου. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους στόχους του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα: "Οι υψηλότεροι, όπως κάθε σεζόν. Ο πρώτος είναι να προκριθούμε στο Champions League και μετά να συνεχίσουμε να κυριαρχούμε στη SuperLeague. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε και τους δύο στόχους, αλλά θα πρέπει να αναφέρω πως το πρώτο εμπόδιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν είναι εύκολο. Θα είναι δύσκολο για εμάς να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Βελιγράδι με το οποίο θα γίνουμε το φαβορί, αλλά αν είμαστε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Παρτίζαν: "Φυσικά και έχει πιθανότητες. Η Παρτίζαν είναι η πρωταθλήτρια Σερβίας και αυτό το ματς θα είναι τελείως απρόβλεπτο. Το καλύτερο παράδειγμα που δείχνει πως όλα είναι δυνατά, είναι η Λέστερ, που κατέκτησε την Premier League το 2016. Αλλά εγώ δεν θέλω να χάσω από την Παρτίζαν. Έχει μια αξιοσέβαστη ομάδα και έναν εξαιρετικό τεχνικό, τον Μίροσλαβ Τζούκιτς. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, αλλά να προχωρήσουμε. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει για την δύναμη της Παρτίζαν και θα είναι προσεκτικός".

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την θητεία του στην Τουρκία: "Έπαιξα για 3,5 χρόνια στην Κόνιασπορ και είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέρος της ιστορίας της, κερδίζοντας το Κύπελλο. Ωστόσο, όταν έλαβα την πρόταση από τον Ολυμπιακό, τη αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαι 29 χρόνων και θέλω να παίξω στο Champions League. Πιστεύω στο πρότζεκτ της ομάδας του Πειραιά".

Για την καλή παράδοση των Σέρβων στον Ολυμπιακό: "Θέλω να συνεχίσω την παράδοση Σέρβων παικτών που τα πήγαν περίφημα στον Ολυμπιακό. Η υποδοχή ήταν ιδανική και η ζωή στην Αθήνα είναι ωραία. Ο Μιλιβόγεβιτς και ο Φέισα μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια . Οι Έλληνες αγαπούν τη Σερβία και συμπατριώτες αισθάνονται σαν το σπίτι τους στην Ελλάδα".

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την πορεία της Σερβίας στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας: "Υπάρχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας για να προκριθούμε στο Μουντιάλ και θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να προκριθούμε στο πολυπόθητο παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω πως αν τα δύο επόμενα παιχνίδια, με Μολδαβία στο Βελιγράδι και στο Δουβλίνο στις αρχές του Σεπτεμβρίου, συνδυαστούν με νίκες, η Σερβία θα μπορεί να γιορτάσει την πρόκρισή της στη Ρωσία. Θα ήταν ψυχολογική ώθηση για όλο το έθνος και είναι επιθυμία μας να κάνουμε χαρούμενο τον λαό μας. Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το στέμμα της επιτυχίας".

Για τη μάχη του με τον Τζούρτζεβιτς: "Τον σέβομαι αρκετά. Είναι εξαιρετικός φορ και πρώτος σκόρερ στην Παρτίζαν πέρσι μαζί με τον Λεονάρντο. Ξέρω πως λειτουργεί, πως δουλεύει στο γήπεδο. Τον έχω παρακολουθήσει στις προπονήσεις. Βοηθά αμυντικά, τα πάει εξαιρετικά επιθετικά. Θα έχει ενδιαφέρον που θα βρεθώ απέναντί του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ