ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπουν... μικρούς και μεγάλους οι Πέδρο Μαρτίνς και Φρανσίσκο Κόστα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πέδρο Μαρτίνς και Φρανσίσκο Κόστα θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας, σε Ιωάννινα και Αγρίνιο.

Η... μανία του Πέδρο Μαρτίνς να μάθει όσα περισσότερα μπορεί (αν όχι όλα) για τη νέα του ομάδα, όχι μόνο δεν περιορίζεται αλλά αντίθετα μεγαλώνει,

Ο Πορτογάλος τεχνικό έχει ήδη σχηματίσει εικόνα για πολλά από τα θέματα που πρόκειται να εισηγηθεί με την ολοκλήρωση της σεζόν, είναι σε διαρκείς επαφές με στελέχη της διοίκησης και "τρέχει" προσπαθώντας να μην του ξεφύγει τίποτα.

Ο Μαρτίνς προτίθεται να ταξιδέψει την Κυριακή (6/5) στα Ιωάννινα με σκοπό να παρακολουθήσει ζωντανά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", στην τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση των Πειραιωτών για την φετινή σεζόν.

Μαζί του θα είναι και ο Φρανσίσκο Κόστα (έχει έρθει ως επιθεωρητής Ακαδημιών στη χώρα μας και θα παραδώσει την έκθεση του πριν φύγει), που προηγουμένως θα δει την προσπάθεια της ομάδας Νέων κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΣ, στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Πέδρο Μαρτίνς και Φρανσίσκο Κόστα θα ταξιδέψουν μαζί και στο Αγρίνιο, πόλη στην οποία διεξάγεται το Final-4 του πρωταθλήματος υποδομών Super League Κ-17.

Εκεί θα τσεκάρουν τις προσπάθειες των "μικρών" στον ημιτελικό με την Ξάνθη και σε περίπτωση πρόκρισης τον τελικό κόντρα σε Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ, που σχηματίζουν το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η προετοιμασία της Κ-17 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη
Ο ρόλος των αποχωρήσεων και του Μουντιάλ στο νέο ρόστερ του Ολυμπιακού
Νίκος Μαχλάς: "Στο πρόσωπο του Σαββίδη βλέπω έναν άλλο Θόδωρο Βαρδινογιάννη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ