ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπουν Καπίνο σε Μπριζ και Λέγκια

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Στέφανος Καπίνο που αναζητάει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του, έχει προσελκύσει βελγικό και πολωνικό ενδιαφέρον. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Άμεσα θέλει να τελειώσει ο Καπίνο το θέμα με την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, καθώς δεν θέλει να παραμείνει εκτός ρυθμου για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά από τα τέλη Σεπτεμβρίου έχει να παίξει ποδόσφαιρο, εξαιρώντας φυσικά δύο 90λεπτα στα ματς Κυπέλλου με Αχαρναϊκό και Κισσαμικό.

Ο 23χρονος γκολκίπερ λοιπόν βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας εδώ και δύο μήνες. Δεν περίμενε δηλαδή την οριστική απόφαση του Ολυμπιακού στις 4 Δεκεμβρίου ότι είναι εκτός ομάδας.

Ο ίδιος κοιτάζει τρεις αγορές: Στην Αγγλία, στην Ιταλία και στην Γερμανία. Παρόλα αυτά, ενδιαφέρον έχει προκύψει από ομάδες της Πολωνίας και του Βελγιου.

Στο Βέλγιο ανέφεραν το πρωί της Τετάρτης (20/12) ότι ο Καπίνο είναι στο στόχαστρο της Μπριζ, η οποία έχει βγει στην αγορά για να βρει έναν τερματοφύλακα.

Την ίδια στιγμή στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει μπει στα “ραντάρ” της Λέγκια Βαρσοβίας.

Όπως και να 'χει, ο Καπίνο θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Ειδάλλως, ειδικά η Μπριζ που δείχνει ιδιαίτερα “ζεστή”, δεν αποκλείεται στο τέλος να αποσπάσει την υπογραφή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ