ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βλέπει Τσέρτσι ο Ολυμπιακός"

Atletico's Alessio Cerci, left, gestures after scoring his team's fifth goal.  during a Group A Champions League match between Atletico de Madrid and Malmo at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday Oct. 22, 2014. Atletico de Madrid won 5-0. (AP Photo/Paul White)
Atletico's Alessio Cerci, left, gestures after scoring his team's fifth goal. during a Group A Champions League match between Atletico de Madrid and Malmo at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday Oct. 22, 2014. Atletico de Madrid won 5-0. (AP Photo/Paul White) AP

Σύμφωνα με το "Sky Italia", ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλέσιο Τσέρτσι, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και μεταξύ των ονομάτων που φέρονται να τον απασχολούν είναι κι αυτό του Αλέσιο Τσέρτσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Italia", οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Ιταλού μεσοεπιθετικού, ο οποίος τη φετινή σεζόν μέτρησε μόλις δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 29χρονος άσος έχει 14 συμμετοχές στην Εθνική Ιταλίας, αναδείχθηκε από τη Ρόμα, πέρασε από Φιορεντίνα και Τορίνο, προτού το 2014 τον αγοράσει η Ατλέτικο με 14.000.000 ευρώ. Στους "ροχιμπλάνκος" δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Γι' αυτό έχει δοθεί δύο φορές δανεικός σε Μίλαν και Τζένοα.

Το συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, ενώ ο ίδιος λαμβάνει περίπου 2.500.000 ευρώ. Ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό για τα επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ