ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βλέπει" Ρομπέρτο η Ατλέτικο υπό προϋποθέσεις

"Βλέπει" Ρομπέρτο η Ατλέτικο υπό προϋποθέσεις

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως αναφέρει η "Marca", κοιτάζει την περίπτωση απόκτησης του Ρομπέρτο αν αποχωρήσει για άλλη ομάδα ένας εκ των Γιαν Όμπλακ και Μιγκέλ Άνχελ Μογιά.

Έχει φορέσει τα γάντια της, όμως δεν κατάφερε να στεριώσει και πλέον έχει βρει το... λιμάνι του στον Πειραιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει επιστροφή, κάτω όμως από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Ο Ρομπέρτο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τη "Marca", αν όμως αποχωρήσει για άλλη ομάδα ένας εκ των Γιαν Όμπλακ και Μιγκέλ Άνχελ Μογιά, που παρακολουθούνται από άλλες ομάδες και ίσως προέκυπτε κάποια μετεγγραφή.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα κοίταζε την περίπτωση του Ισπανού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος με βάση το ρεπορτάζ θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να παίξει εκ νέου στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Βέβαια, η "Marca" δεν παραλείπει να αναφέρει πως ο Ρομπέρτο δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν είναι τόσο εύκολο να αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδας για λογαριασμό άλλης ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ