ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βίκτορ: "Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να βελτιωθούμε"

Βίκτορ: "Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να βελτιωθούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ανάγκη για βελτίωση που έχει η ομάδα του στάθηκε ο Βίκτορ αμέσως μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με την Χαποελ Μπερ Σεβά.

Όπως και στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, έτσι και στη συνέντευξη Τύπου ο Βίκτορ στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν ήταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι. Μόνο θετικό χαρακτήρισε το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Παράλληλα, επισήμανε ότι έχουν μία εβδομάδα μπροστά τους για να καταφέρουν να βελτιωθούν ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Ποια η εξήγηση που δίνετε για το 0-0 και κυρίως σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός δεν φάνηκε να απειλεί και ιδιαίτερα την Χάποελ;

"Το να παίζεις το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό σου έχει αυτή την παγίδα. Αν δεχτείς γκολ στην έδρα σου, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα. Στο αμυντικό κομμάτι είχαμε θετικό αποτέλεσμα. Καταφέραμε να κρατήσουμε στο μηδέν την άμυνά μας και έτσι έχουμε μπροστά μας το δεύτερο ματς για να παλέψουμε για την πρόκριση. Στην επίθεση δεν ήμασταν πιεστικοί και αποτελεσματικοί και ούτε καν δημιουργήσαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Εχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να διορθώσουμε το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού μας και να πάμε εκεί βελτιωμένοι".

Είδαμε πολλά αβίαστα λάθη ακόμα και στις κοντινές πάσες. Πού το αποδίδετε αυτό; Στην έλλειψη καθαρού μυαλού;

"Η αλήθεια ειναι πώς το γεγονός ότι ήταν το πρώτο επίσημο ματς για εμάς σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας, είναι μία εξήγηση ότι έγιναν διάφορα λάθη. Η ζέστη είναι ένας παράγοντας που μας πρόσθεσε κούραση. Οταν κάποιος είναι κουρασμένος λογικό να του λείπει η ακρίβεια. Είδαμε πολλά λάθη και έλλειψη ακρίβειας. Εχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να δουλέψουμε στη φυσική μας κατάσταση και να είμαστε πιο ακριβείς στο επόμενο παιχνίδι.

Επίσης το αμυντικό παιχνίδι της Χάποελ με το ότι είχαν τοποθετήσει στην αμυντική γραμμή πέντε ποδοσφαιριστές έκαναν πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Από φυσικής κατάστασης δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Αυτό μας δυσκόλεψε πολύ, μας δημιούργησε έξτρα κούραση και ήταν ένας παράγοντας που δεν μας επέτρεψε να είμαστε αποτελεσματικοί. Επίσης όπως τονίσαμε χθες στη συνέντευξη Τύπου, η ομάδα αυτή παίζει καλή άμυνα.

Απόδειξή της είναι ότι δέχτηκε τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημά της και επομένως είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες εναντίον της. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες. Πρέπει να δουλέψουμε στη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών".

Με βάση τη σημερινή εικόνα σκέφτεστε αλλαγές σε πρόσωπα ενόψει της ρεβάνς; Κι επίσης πόσο εύκολο είναι να βελτιωθείτε στην ετοιμότητα σε σχέση με την Χάποελ;

"Φυσικά και όπως έχουμε πει, μένει μία εβδομάδα μπροστά μας για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Το σίγουρο είναι ότι θα βελτιωθούμε στη φυσική κατάσταση, αλλά και στην στρατηγική. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε όσο το δυνατόν περισσότερους τομείς μπορούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ