ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Video: η αγκαλιά και το φιλί του πιτσιρικά στον Μέσι

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÅÓÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÅÓÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε σε video την στιγμή που πιτσιρικάς φίλος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην πλαϊνή γραμμή του γηπέδου και αγκάλιασε τον Μέσι, την ώρα που ο Αργεντίνος σταρ πήγε να εκτελέσει κόρνερ.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι είχαν οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τρίτης (31/10), για την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντίνος σταρ αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους και ειδικότερα τους πιο νεαρούς σε ηλικία, που συχνά γίνονται παράτολμοι προκειμένου να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο ίνδαλμα τους. Αυτό συνέβη και στο Φάληρο.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό, πιτσιρικάς φίλος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην πλαϊνή γραμμή του γηπέδου και αγκάλιασε τον Μέσι, την ώρα που ο Αργεντίνος σταρ πήγε να εκτελέσει κόρνερ!

Αρχικά ο Μέσι σάστισε αλλά γρήγορα κατάλαβε πως δεν κινδυνεύει από την επίθεση αγάπης και έτσι άφησε τον εαυτό του στην αγκαλιά του... εκστασιασμένου νεαρού, που έδειχνε να μην πιστεύει ότι κατάφερε να αγγίξει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού πρόλαβε να δώσει και ένα φιλί στον Αργεντίνο πριν τον αφήσει να πάει προς το σημαιάκι του κόρνερ και άμεσα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε σε βίντεο το στιγμιότυπο:



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ