ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτός είναι ο ΜακΚέι που "στοχεύει" ο Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο ΜακΚέι που "στοχεύει" ο Ολυμπιακός
ΜακΚέι

Την περίπτωση του Σκωτσέζου εξτρέμ Μπάρι ΜακΚέι που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός. Το who is who του 23χρονου που φέρεται να μην υπολογίζεται από τον Καράνκα. (VIDEO)

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής είναι ο Μπάρικ ΜακΚέι. Ο 23χρονος Σκωτσέζος (είναι γεννημένος στις 31 Δεκεμβρίου 1994) αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή.

Τον προηγούμενο Ιούλιο η Νότιγχαμ Φόρεστ τον απέκτησε αντί 700.000 ευρώ από τη Ρέιντζερς και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Σκόραρε πέντε φορές, ενώ μέτρησε και επτά ασίστ.

Ξεκίνησε να παίζει στην ακαδημία της Κιλμάρνοκ, και ακολούθησε η Κ20 της Ρέιντζερς, αργότερα η πρώτη ομάδα, αλλά και οι Μόρτον και Ρέιθ Ρόβερς. Το συμβόλαιό του στη Νότιγχαμ Φόρεστ τελειώνει το 2021, αλλά φαίνεται να μην είναι στα πλάνα του προπονητή Αϊτόρ Καράνκα.

Ο ΜακΚέι έχει χριστεί μία φορά διεθνής με την εθνική Σκωτίας. Είχε παίξει για λίγο σε φιλικό με τη Γαλλία, ενώ στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με Ιταλία και Μάλτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ