ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βιάνα: "Ευτυχισμένος για το πρώτο μου γκολ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρούνο Βιάνα εξέφρασε την χαρά του για το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα και την βεβαιότητα του ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ σκόραρε το παρθενικό του γκολ και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο τελικό 3-0 επί του Ηρακλή. Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα και υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για την δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά:

-Για το ματς με τον Ηρακλή και το γκολ που πέτυχε:

"Φυσικά και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βάλω το πρώτο τέρμα μου με τον Ολυμπιακό. Ο σκοπός μου είναι πάντα να βοηθάω την ομάδα και αφού κατάφερα να σκοράρω είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος για αυτό. Φυσικά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα".

-Είναι σημαντικό να βάζει ένα γρήγορο γκολ ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, από την στιγμή που οι αντίπαλες ομάδες αμύνονται μαζικά;

"Πάντα είναι σημαντικό να μπαίνει γρήγορα το πρώτο γκολ. Είναι κάτι που βοηθάει την ομάδα στην εξέλιξη του αγώνα. Στη συνέχεια καταφέραμε να βάλουμε άλλα δύο γκολ και έτσι καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που το πετύχαμε αυτό".

-Για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη:

"Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Παίρνουμε τα παιχνίδια ένα ένα. Μας απασχολεί μόνο το επόμενο ματς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη, έχουμε αυτοπεποίθηση να τα πάμε καλά και συνεχίζουμε ένα ένα τα παιχνίδια".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Η νίκη μας είναι δίκαιη, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι"
Σεφτέ ο Βιάνα και 3-0 ο Ολυμπιακός τον Ηρακλή στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ