ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βιάνα: "Δεν κάναμε καλό ματς"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιάνα τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλό ματς στο "ΓΣΠ", ενώ δεν είχε προτίμηση στον αντίπαλο της επόμενης φάσης, τονίζοντας ότι πρέπει η ομάδα του να είναι προετοιμασμένη για όποιον κι να βρεθεί στο δρόμο της. Τι δήλωσε ο Ανδρούτσος.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ μετά το τέλος του ματς με τον ΑΠΟΕΛ ρωτήθηκε για την κακή εικόνα των "ερυθρολεύκων" που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα:

"Είναι μέρος του αγώνα, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και να πάμε πρώτοι, δεν τα καταφέραμε, δεν κάναμε καλό ματς και δεν πήραμε το καλό αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον αγώνα της Δευτέρας (σ.σ. ΠΑΣ Γιάννινα, 12/12) για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", τόνισε ο Βιάνα και συνέχισε:

"Έχω προσαρμοστεί και εγώ και η οικογένειά μου. Όλα είναι καλά με τους συμπαίκτες μου και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε".

Όσον αφορά την προτίμηση του για την κλήρωση της επόμενης φάσης: "Δεν διαλέγουμε κάποιον, εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε ό,τι μας τύχει".

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: ''ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ"

Ο Θανάσης Ανδρούτσος υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός ήταν αναποτελεσματικός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει να δουλέψει πολύ το επόμενο διάστημα ενόψει της συνέχειας, περιμένοντας την κλήρωση στην φάση των "32" του Europa League.

"Πιστεύω ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Αντίθετα, ο ΑΠΟΕΛ έκανε λίγες φάσεις, άλλα κατάφερε να σκοράρει, με ένα γκολ που προήλθε από δικό μας λάθος.

Θα ξεχάσουμε την ήττα. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε το επόμενο διάστημα. Το θετικό είναι ότι είμαστε στους "32" της διοργάνωσης. Περιμένουμε την κλήρωση της Δευτέρας. Θα δουλέψουμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Δεν είχαμε ισορροπία"
Μπέντο, υπάρχει Άγιος Βασίλης;
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στους 32 του Europa League
Ήττα με κάτω τα χέρια ο Ολυμπιακός, 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ
Το σποτ του Stoiximan για τον Ολυμπιακό είναι έργο τέχνης!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ