ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βγαίνουν από το "ψυγείο" οι Παρέδες – Σισοκό!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεμονής σκοπεύει να δώσει ανάσες σε Φιγκέιρας και Ντε λα Μπέγια για να τους κρατήσει ενόψει ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο χειμερινές μεταγραφές Παρέδες και Σισοκό, αναμένεται να επιστρατευθούν στην Λιβαδειά (9/4, 19.00).

Πολλές αλλαγές θα έχει ο Ολυμπιακός στην ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής στην Λιβαδειά (9/4, 19.00). Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κατά τα 8 με 9/11 ο Τάκης Λεμονής σε σχέση με τους «βασικούς» που έχει στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή που κάθισε στον κόκκινο πάγκο.

Μεταξύ αυτών οι Φιγκέιρας και Ντε λα Μπέγια, οι οποίοι αναμένεται να προφυλαχθούν και να παραχωρήσουν τη θέση τους σε δύο… ξεχασμένους από τον 57χρονο τεχνικό.

Οι Σισοκό και Παρέδες είχαν μείνει εκτός αποστολής από τους αγώνες με Πλατανιά και Κέρκυρα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν στην Λιβαδειά.

Την περίμεναν πώς και πώς την ευκαιρία τους, γιατί είναι ανοικτό το τι θα συμβεί και με τους δύο το καλοκαίρι, καθώς εκπνέουν οι δανεισμοί τους. Με τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολο να μείνουν και του χρόνου στον Ολυμπιακό.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ