ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βερνίκος: "Ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει για να μπει στους ομίλους"

Βερνίκος: "Ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει για να μπει στους ομίλους"

O Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός γνωρίζει τι πρέπει να κάνει προκειμένου να αποκλείσει τη Ριέκα και να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Η κληρωτίδα έφερε τη Ριέκα στο δρόμο του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League. Μετά το τέλος της κλήρωσης, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων των Πειραιωτών, Κώστας Βερνίκος μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

"Η κλήρωση είναι πάντα κλήρωση, όσες ομάδες έφτασαν ως εδώ έχουν τον ίδιο στόχο,την πρόκριση στους ομίλους. Τη Ριέκα, τη γνωρίζουν και ο προπονητής και οι παίκτες και ήδη την έχουμε μελετήσει. Παίξαμε παλιότερα με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ,την οποία η Ριέκα εκτόπισε από την κορυφή του κροατικού πρωταθλήματος και είναι μία ομάδα που ανήκει κατά 70% σε Ιταλούς και το υπόλοιπο είναι σε Κροάτες.

Όταν φτάνεις ως εδώ, δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Με όποια κι από τις πέντε να πέφταμε τα ίδια θα κάναμε και όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να φτάσουν την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι, δηλαδή στους ομίλους του Champions League. Kαλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, επειδή η Ελλάδα χρειάζεται βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ