ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βενγκέρ: "Αληθινός εκτελεστής ο Μήτρογλου"

Βενγκέρ: "Αληθινός εκτελεστής ο Μήτρογλου"

Ο Αρσέν Βενγκέρ χαρακτήρισε τον Κώστα Μήτρογλου ως έναν επιθετικό με μεγάλη εκτελεστική δεινότητα, προτρέποντας παράλληλα τον Έλληνα διεθνή στράικερ να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Αλσατός κόουτς της Άρσεναλ μίλησε στην γαλλική έκδοση του Eurosport και εξήρε το ταλέντο του 25χρονου Έλληνα επιθετικού, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν αληθινό εκτελεστή.

Γεγονός ενδεικτικό για τις διαστάσεις που έχει πάρει σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας στην Ευρώπη, η καταπληκτική σεζόν που πραγματοποιεί ο Κώστας Μήτρογλου.

" Καθώς το ελληνικό Πρωτάθλημα δεν βρίσκεται στο προσκήνιο, δεν γίνεται πολλή συζήτηση για τον Μήτρογλου. Δεν τον είχαμε ανακαλύψει μέχρι να παίξει διεθνείς αγώνες. Στην Άρσεναλ, τον γνωρίζουμε καλά από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Είμαι χαρούμενος για αυτόν γιατί είναι ένα παιδί που έχει και τα σωματικά προσόντα, αλλά και την αίσθηση να τελειώνει τις φάσεις. Αυτό το είδαμε ακόμα μία φορά με το γκολ που έβαλε με την Ελλάδα στη Ρουμανία εκτός έδρας. Είναι ένας αληθινός εκτελεστής", δήλωσε αρχικά ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος στη συνέχεια υπογράμμισε, έπειτα από σχετική ερώτηση, πως ο Έλληνας επιθετικός του Ολυμπιακού πρέπει να δοκιμάσει την τύχη του σε άλλη ομάδα προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να αντεπεξέλθει στο κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο της Ευρώπης.

" Θα έπρεπε να δοκιμαστεί σε ένα πιο υψηλό επίπεδο προκειμένου να γνωρίζει αν είναι πράγματι τόσο ικανός. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα είναι σε επιφυλακή. Όταν βλέπεις τα στατιστικά του, δεν μπορείς να τον αγνοήσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ