ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βελτιώσεις στα γήπεδα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Βελτιώσεις στα γήπεδα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Οι βελτιώσεις στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη είναι πάντα στις προτεραιότητες των Πειραιωτών και η συνεργασία τους με την SIS Pitches εξασφαλίζει την ποιότητα των γηπέδων στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Οι αναβαθμίσεις στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την τελευταία πενταετία είναι εντυπωσιακές. Πλέον το άντρο των Πειραιωτών δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Ωστόσο οι βελτιώσεις στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας είναι πάντα στις προτεραιότητες των ανθρώπων του Ολυμπιακού και σε αυτές περιλαμβάνεται η διαρκής συντήρηση στους χλοοτάπητες των γηπέδων, ώστε τα προγράμματα εκγύμνασης να γίνονται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους παίκτες, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο.

Σε αυτό το πλαίσιο οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επενδύσει στη συνεργασία τους με την SIS Pitches, την κορυφαία εταιρεία στον κόσμο σχετικά με την τοποθέτηση και συντήρηση χλοοτάπητα σε προπονητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα.

Είναι η ίδια εταιρεία που πέρσι το καλοκαίρι είχε αναλάβει την πλήρη επανατοποθέτηση χλοοτάπητα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στα πρότυπα της Premier League. Μια υπόθεση που είχε στοιχίσει περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ στους Πειραιώτες.

Η SIS Pitches έχει δικό της άνθρωπο στην Ελλάδα όλο τον χρόνο, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την συντήρηση και βελτίωση των αγωνιστικών χώρων στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ήδη σε ένα από τα γήπεδα των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού έγιναν τα απαραίτητα έργα ώστε ο χλοοτάπητας να είναι "χαλί".

Ο κύκλος των εργασιών ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα (24/7) και ολοκληρώθηκε το Σάββατο (29/7). Φυσικά θα ακολουθήσουν βελτιώσεις των αγωνιστικών χώρων σε όποιο άλλο γήπεδο του προπονητικού κέντρου υπάρχει η ανάλογη ανάγκη.

Για την ιστορία, η SIS Pitches έχει πελάτες συλλόγους όπως οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Αϊντχόφεν, Μπεσίκτας, Μπόρνμουθ, Σαχτάρ Ντόνετσκ και κάμποσους ακόμη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ