ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βελτιωνόμαστε και προχωράμε δυνατά"

"Βελτιωνόμαστε και προχωράμε δυνατά"

Ο Δημήτρης Κολοβός και ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησαν στην κάμερα του OlympiacosTV και αναφέρθηκαν στην προετοιμασία και στα φιλικά της ομάδας (VIDEO).

Το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αμερική προχωρά και μέσα από δυνατά φιλικά στο ICC έρχεται η βελτίωση της ομάδας του Μίτσελ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πως βλέπουν, όμως, αυτό το κομμάτι προετοιμασίας δύο παίκτες από το… νέο αίμα; Ο Δημήτρης Κολοβός και ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησαν στην κάμερα του OlympiacosTV.

Αναλυτικά:

ΤΑΣΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Βρισκόμαστε στο δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, εδώ στην Αμερική, πολύ μακριά από την πατρίδα. Πως κυλάει για εσένα;

Έχει διαφορά σε σχέση με το πρώτο στάδιο. Έχουμε τα φιλικά παιχνίδια εδώ τα οποία είναι πολύ δυνατά. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε δείξει καλό πρόσωπο και οι προπονήσεις είναι για αυτό ακριβώς: προσπαθούμε να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή. Πέραν της φυσικής κατάστασης υπάρχει και το κομμάτι της τακτικής και όλα αυτά τα οποία πρέπει να αφομοιώσουμε. Τα φιλικά αυτά γίνονται, προκειμένου να βγάλουμε όλα αυτά τα πράγματα στο γήπεδο. Το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζουμε.

Η ομάδα δείχνει να βελτιώνεται διαρκώς, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Εσύ αισθάνεσαι ολοένα και πιο άνετα στον Ολυμπιακό;

Ναι κάθε μέρα νιώθω και πιο άνετος. Έχω προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα, ειδικά σε αυτό το δεύτερο στάδιο. Με έχουν βοηθήσει πολύ και συμπαίκτες μου, τους οποίους γνώριζαν και από πιο παλιά. Μας έχει βοηθήσει πολύ, όλα τα νέα παιδιά, το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και το οποίο συναντήσαμε εδώ. Κοιτάζουμε ο καθένας να βελτιώνεται στο κομμάτι του, προκειμένου ομαδικά να προοδεύσουμε και μέσα από τα φιλικά αυτά να γίνουμε καλύτεροι.

Τι ρόλο έχει παίξει ο Μίτσελ στην προσαρμογή σου αυτή στον Ολυμπιακό;

Και ο ίδιος ο κόουτς, αλλά και όλο το τεχνικό επιτελείο με βοήθησαν πάρα πολύ. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να νιώσω άνετα και να μπω στην ομάδα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

Δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, μετά την Αυστρία, ακολούθησε η Αμερική. Πόσο διαφορετική είναι η δουλειά που κάνετε εδώ;

Έχουμε λιγότερο τρέξιμο και περισσότερη τακτική. Ασκήσεις με μπάλα. Έχουμε τα φιλικά, επάνω στα οποία δουλεύουμε και στεκόμαστε περισσότερο στο τακτικό κομμάτι.

Αναφέρεσαι στα φιλικά και ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει εδώ, επί αμερικανικού και καναδικού εδάφους δυνατούς αντιπάλους. Έρχεται ακόμη ένα, με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ποιες οι σκέψεις που κάνεις;

Μέχρι στιγμής έχουμε σταθεί πολύ καλά στο τουρνουά αυτό, στο ICC. Έρχεται όντως ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι. Το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι και αυτό σημαντικό και όπως και τα υπόλοιπα μας που δώσαμε εδώ, θα το αντιμετωπίσουμε ανάλογα και με την κατάλληλη προετοιμασία.

Σε προσωπικό επίπεδο; Πως κυλάει η ενσωμάτωσή σου στον Ολυμπιακό;

Μέρα με τη μέρα νιώθω πολύ καλύτερα. Όλα τα παιδιά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ να γίνω γρήγορα μέλος της ομάδας και μαζί τους και όλοι από το τεχνικό επιτελείο. Είναι όλοι πολύ κοντά μας.

Ανυπομονείς για την επιστροφή στην Ελλάδα και την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων;

Θα είναι κάτι όμορφο το να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό. Το περιμένω πως και πως!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ