ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βέλλιος ως αντι-Τζούρτζεβιτς

Βέλλιος ως αντι-Τζούρτζεβιτς

Τόσο στην Αγγλία, όσο και στο Βελιγράδι υποστηρίζουν ότι η πρόθεση του Ολυμπιακού να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Απόστολο Βέλλιο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς δύσκολα θα μείνει στο Λιμάνι.

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι πιο κοντά από ποτέ να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το παραδέχονται πλέον όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και στη... Σερβία!

Από πού κι ως πού στο Βελιγράδι γίνονται αναφορές για τον 26χρονο φορ; Επειδή στην Σερβία εδώ και αρκετό καιρό επιμένουν ότι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τους "ερυθρόλευκους" το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι γείτονες ουσιαστικά υποστηρίζουν ότι ο Βέλλιος θα είναι ο... αντι-Τζούρτζεβιτς. Τυπικά ο Έλληνας επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ και ανήκει στη Φόρεστ. Όμως, αν το πάρει απόφαση ο Ολυμπιακός να τον ντύσει στα κόκκινα, ο Βέλλιος θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για το "Ελ. Βενιζέλος".

Εντάσσεται ουσιαστικά στο σχέδιο ελληνοποίησης των Πειραιωτών, γιατί και ο ίδιος ο Βέλλιος παρότι έχει αρχίσει και παίρνει κάποια παιχνίδια με τον Καράνκα, είναι γεγονός ότι αλλιώς περίμενε να εξελιχθούν τα πράγματα όταν αποφάσιζε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ.

Όσο για τον Τζούρτζεβιτς; Οι πιθανότητες παραμονής τους στον Πειραιά είναι συντριπτικά εναντίον του. Κάτι παραπάνω ξέρουν οι Σέρβοι που επιμένουν από τις αρχές Απριλίου ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δύσκολα θα συνεχίσει στην Ελλάδα.

Photo Credits: Nottingham Forest FC

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ