ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βέλγοι και Άγγλοι για Μιραλάς

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μιραλάς, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Δημοσιεύματα σε Βέλγιο και Αγγλία ασχολούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση με την υπόθεση μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς και την προοπτική να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού τον Γενάρη.

Ολοένα και συχνότερες είναι οι αναφορές στον διεθνή Τύπο για το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς, που δεδομένα θα είναι μακριά από την Έβερτον μόλις μπει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι αναμφισβήτητο, όπως και η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα που έβγαλε την καριέρα του από το τέλμα και του έδωσε την ευκαιρία να φτάσει ως την Premier League.

Γι' αυτό και στην πατρίδα του Βέλγου διεθνή κυνηγού γράφουν ότι η προοπτική να ξαναβάλει τα ερυθρόλευκα τον Γενάρη ο Μιραλάς, είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο για την επόμενη μέρα στην καριέρα του παίκτη. Γίνεται μια παράλληλη αναφορά στο έντονο βελγικό στοιχείο που υπάρχει στον Ολυμπιακό, με την παρουσία των Προτό, Ένχελς, Ζιλέ και Οτζίτζα Οφόε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, αν και η παρουσία των δύο τελευταίων στην ομάδα για το δεύτερο μισό της σεζόν δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται τα δημοσιεύματα και στον αγγλικό Τύπο, μόνο που εκεί εμφανίζονται και ουκ ολίγοι υποψήφιοι μνηστήρες για τον Μιραλάς, ανάμεσα τους οι Γουέστ Χαμ, Γουέστ Μπρομ, Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας, ενώ γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον από σύλλογο της Ligue 1.

Είναι σίγουρο ότι η Έβερτον θα επιχειρήσει να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος από την παραχώρηση του Βέλγου τον Γενάρη και εκεί εντοπίζονται για την ώρα τα μεγαλύτερα εμπόδια που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός, στην προσπάθεια του να ξαναντύσει τον παίκτη στα ερυθρόλευκα.

Τα "ζαχαρωτά" με χαρά θα έβλεπαν να μετατρέπεται σε... πλειστηριασμό η υπόθεση πώλησης του Μιραλάς, αφού αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να βάλει περισσότερα χρήματα στα ταμεία της. Μια εξέλιξη που σίγουρα δεν θα βόλευε τον Ολυμπιακό, που έχει ως ισχυρό σύμμαχο την επιθυμία του Μιραλάς να επιστρέψει.

Όπως και να 'χει, οι συζητήσεις των Πειραιωτών με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου αναμένεται να κορυφωθούν την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sport24.gr, σε μια υπόθεση που μόνο εύκολη δεν είναι για τους "ερυθρόλευκους".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θεοδωρίδης: "Αν παίζουν 50-50 θα τρώνε όλοι τέσσερα"
Καραπαπάς: "Επιστρέφουμε νικητές, οικογένεια, μια γροθιά"
Διαμαντόπουλος: Prison break
Η παραδοχή του Μιραλάς για Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ