ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βάζει στην εξίσωση τον Ανσαριφάρντ ο Λεμονής

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Τάκης Λεμονής είπε στους παίκτες ότι όλοι θα πάρουν ευκαιρία και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, θα ενεργοποιηθεί αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Τάκης Λεμονής στην παρούσα φάση βρίσκεται σε μία διαδικασία έρευνας και εσωτερικού... σκάουτινγκ. Έχει μπει σε μία διαδικασία να δει τις μετρήσεις των παικτών, να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται, ποιοι ποδοσφαιριστές είναι στα «κόκκινα» και ποιοι χρειάζονται ειδική μεταχείριση.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε στο καλύτερο χρονικό σημείο για τον Ολυμπιακό, μιας και ο Λεμονής θα έχει την ευκαιρία να δει με την ησυχία του κάποια πράγματα που θεωρεί ότι χρήζουν άμεσης βελτίωσης...

Βέβαια, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο μέσα σε 15 μέρες να αλλάξει θεαματικά, είτε η φυσική κατάσταση, είτε η εικόνα της ομάδας στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν είναι μάγος ο Λεμονής ή οποιοσδήποτε άλλος προπονητής.

Αυτό που θα επιδιώξει ο 57χρονος τεχνικός είναι να βελτιώσει ως έναν βαθμό κάποια κομμάτια στην τακτική και στο επιθετικό πλάνο. Η μη παραγωγή φάσεων είναι ένα θέμα που απασχόλησε τον Έλληνα προπονητή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε. Θα ρίξει λοιπόν πολύ μεγάλο βάρος σε αυτόν τον τομέα τις επόμενες μέρες.

Όσο για τη φυσική κατάσταση; Σε αυτή την περίπτωση, καλώς ή κακώς, αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι η διαχείριση του ρόστερ.

Ο Λεμονής όταν ανέλαβε είπε σε όλη την ομάδα ότι "όλοι θα χρειαστείτε...". Ήδη άρχισε να βάζει στην εξίσωση σιγά-σιγά τον Αντρέ Μαρτίνς.

Σειρά θα πάρει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Τον Ιρανό τον πιστεύει, θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις και ειδικά σε μία περίοδο που δείχνει για παράδειγμα ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά του.

Ο Ανσαριφάρντ περιμένει την ευκαιρία του, ίσως να είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του την αποχώρηση του Χάσι και για αυτό το λόγο όταν ήρθε η πρόταση από την Καραμπάχ, προτίμησε να παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Εκτιμούσε ότι θα γυρνούσε το... χαρτί και θα ξαναγινόταν ενεργό μέλος του Ολυμπιακού.

Ο Καρίμ λοιπόν θα είναι ο «"επόμενος Μαρτίνς". Τώρα έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα του Ιράν για τα δύο φιλικά με Τόγκο (Πέμπτη 5/10) και Ρωσία (Τρίτη 10/10), αλλά ο ίδιος έχει διαμηνύσει στον Λεμονή ότι μπορεί να τον υπολογίζει κανονικότατα για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την πρώτη δηλαδή υποχρέωση των "ερυθρολεύκων" αμέσως μετά τη διακοπή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ανσαριφάρντ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή της πρώτης «μάχης» του πολύ επίπονου προγράμματος που ακολουθεί έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ