ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαθμός με Γιούνγκ Μπόις και πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Βαθμός με Γιούνγκ Μπόις και πρόκριση για τον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό η νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Γιούνγκ Μπόις, καθώς πλέον αρκεί μια ισοπαλία στους Πειραιώτες στην αναμέτρηση με τους Ελβετούς στο Φάληρο, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στην "Astana Arena" με αντίπαλο την Αστάνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League και με αυτόν βαθμό η ομάδα του Πειραιά έφτασε τους 7 στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Γιούνγκ Μπόις στην Κύπρο, οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει πλέον να αποδειχθούν ιδανικοί αυτόχειρες για να μην εκτός συνέχειας. Καθ' όλα ευνοϊκό το αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, αφού η επικράτηση (1-0) των Κυπρίων δίνει στους Πειραιώτες τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην φάση των "32" του Europa League παίρνοντας το μίνιμουμ του ενός βαθμού στην 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Γιουνγκ Μπόις στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 24 Νοεμβρίου (22:05), σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης ακόμη και με την ισοπαλία κόντρα στην ελβετική ομάδα.

Μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής, ο ΑΠΟΕΛ έχει 9 βαθμούς, ο Ολυμπιακός 7, η Γιούνγκ Μπόις 4 και η Αστάνα μόλις 2.

Βαθμός με Γιούνγκ Μπόις και πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει εκτός έδρας την Γιούνγκ Μπόις και με ισοπαλία στο Φάληρο κρατούν τους Ελβετούς σε απόσταση τριών βαθμών. Γεγονός που τους εξασφαλίζει την πρόκριση καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας (8-8) στο τέλος, διατηρούν το πάνω χέρι εξαιτίας των μεταξύ τους αποτελεσμάτων.

Επομένως τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο, που της αρκεί να μην ηττηθεί από την Γιουνγκ Μπόις στο Φάληρο στις 24/11, προκειμένου να μπει στην κλήρωση για την φάση ων "32" του Europa League και να συνεχίσει σε ευρωπαϊκά μονοπάτια τον Φλεβάρη του 2017.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μόνο στην κορυφή το ΑΠΟΕΛ
Μπέντο: "Το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει"
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Μπορούσε και τη νίκη ο Ολυμπιακός, έμεινε στο 1-1 με την Αστάνα
Photostory από την Αστάνα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ