ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βασικός ομιλητής στο "Future of Football Medicine" ο Θέος

Βασικός ομιλητής στο "Future of Football Medicine" ο Θέος

"The Future of Football Medicine" είναι το συνέδριο που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη και το "Camp Nou", με τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο να είναι βασικός ομιλητής με θέμα την πρόληψη τραυματισμών, απευθυνόμενος μεταξύ άλλων, στα ιατρικά επιτελεία των Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου, Άγιαξ, Εθνικής Νέων Σουηδίας και Ισπανίας.

Υπό την αιγίδα της FIFA και του Isokinetic Medical Group διεξάγεται στην Βαρκελώνη και το "Camp Nou", το συνέδριο "The Future of Football Medicine", που θα διαρκέσει 3 μέρες, από τις 13 έως τις 15 Μαΐου.

Μετά το Λονδίνο για το Football Medicine Strategies "Return to Play" πέρσι, το 2015 στο UEFA Elite Club Injury Study και το 2014 Isokinetic Congress της FIFA - Football Medicine Conference 2014, ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος λαμβάνει μέρος και σε αυτό το συνέδριο και μάλιστα ως ένας εκ των βασικών ομιλητών με θέμα την πρόληψη τραυματισμών. Στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο κ. Θέος έχει στο πλάι του τον Τορ Άιναρ Άντερσεν, πρόεδρο του session, στο ιατρικό συνέδριο "The Future of Football Medicine".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ