ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαρύ κλίμα για Γκαρθία και παίκτες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στην διοίκηση του Ολυμπιακού μετά την εικόνα της ομάδας στο 1-1 με τον Λεβαδειακό και το κλίμα είναι βαρύ τόσο για τον προπονητή, όσο και για πολλούς παίκτες.

Ένα ακόμη φετινό ματς του Ολυμπιακού συνοδεύτηκε από μια προβληματική εμφάνιση και ένα κακό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά ήταν το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό και το 1-1 με τους Βοιωτούς, που δυσκολεύει τους Πειραιώτες στην διεκδίκηση ακόμη και της δεύτερης θέσης.

Τόσο με τον Χάσι, όσο και με τον Λεμονή, τώρα και με τον Γκαρθία, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρουσιάζει προβληματικό πρόσωπο στο χορτάρι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Η εικόνα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ήταν απογοητευτική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο προβληματισμός εντάθηκε στο στρατόπεδο των Πειραιωτών.

Η δυσαρέσκεια στην διοίκηση του Ολυμπιακού είναι έντονη και το κλίμα βαρύ, τόσο για τον Όσκαρ Γκαρθία, όσο και για παίκτες της ομάδας.

Ο Ισπανός δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει τις αδυναμίες που ταλαιπώρησαν τους Πειραιώτες από την αρχή της φετινής σεζόν, ενώ και τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.

Η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη και ο Γκαρθία χάνει ολοένα και περισσότερες από τις πιθανότητες που είχε να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Κανείς δεν θα μπορούσε να αποκλείσει εξελίξεις ακόμη και πιο γρήγορα. Όλα είναι ανοιχτά.

Την ίδια στιγμή δεν είναι λίγοι οι παίκτες που δείχνουν να βρίσκονται στην... κοσμάρα τους, έχοντας στο μυαλό τους ήδη το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ άλλοι μάλλον στερούνται των απαραίτητων ικανοτήτων για να φοράνε τα ερυθρόλευκα.

Σε κάθε περίπτωση ένα ακόμη καλοκαίρι πολλών και σημαντικών αλλαγών στο ρόστερ -και όχι μόνο- είναι προ των πυλών στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μαρτύριο της σταγόνας
Κούτρης: "Αυτή η σεζόν να μας γίνει μάθημα"
Γκαρθία: "Το μέλλον μου είναι στα χέρια παικτών και διοίκησης"
Μιραλάς: "Να σταματήσουμε να μιλάμε και να πάρουμε αποτελέσματα"
Σκόνταψε στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός, 1-1 με τον Λεβαδειακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ