ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Μην με συγκρίνετε με τον Ζαρντίμ"

Βαλβέρδε: "Μην με συγκρίνετε με τον Ζαρντίμ"
INTIME SPORTS

Τι είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Σάλκε, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, τους πολλούς νέους παίκτες, αλλά και ποιο μήνυμα έστειλε.

Το έργο του Λεονάρντο Ζαρντίμ το κάνει ακόμη πιο δύσκολο η κληρονομία που άφησε πέρσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε με την εξαιρετική του δουλειά και την πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες αλλά ο Ισπανός τεχνικός συμβουλεύει να μην μπαίνει κανείς σ' αυτή τη διαδικασία και να δείξει υπομονή, αφού οι Πειραιώτες είναι μια νέα ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο Ισπανός τεχνικός σε συνομιλίες που είχε με ανθρώπους από την Ελλάδα, τόνισε μεταξύ άλλων: "Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού. Είναι λογικό σε ένα βαθμό, αφού ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις.

Μην ξεχνάμε, όμως, πως είναι ακόμη αρχή της σεζόν, η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα κι έναν νέο προπονητή. Χρειάζεται υπομονή. Αφήστε την ομάδα να δουλέψει και θα βρει το δρόμο της. Χρειάζονται ηρεμία, δουλειά και όλα θα πάνε καλά. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και οι συγκρίσεις μόνο κακό κάνουν.

Είναι λάθος να συγκρίνουμε τι έγινε στο παρελθόν με το τι γίνεται στο παρόν και τι θα γίνει στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός έχει τρομερή δυναμική, σοβαρή διοίκηση και καλό υλικό. Μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις θα βρει τη σωστή χημεία και τον καλό εαυτό του".

Για τους πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού, τόνισε: "θα είναι άδικο να κρίνουμε από τώρα παίκτες που είναι μόλις λίγους μήνες στην ομάδα και είναι προφανές ότι ακόμη δεν έχουν προσαρμοστεί... Ποια νέα ομάδα χτίστηκε από την πρώτη μέρα;"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ