ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Μέχρι το 60' ήμασταν πολύ καλοί"

Βαλβέρδε: "Μέχρι το 60' ήμασταν πολύ καλοί"
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως μέχρι το 60' ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο , αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε πως η απόδοση της ομάδας του έπεσε.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπρέντα και τον Ολυμπιακό (2-1), ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στους Έλληνες δημοσιογράφους.

Ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε πως μέχρι το 60' η ομάδα του έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά παραδέχτηκε πως μετά το 60' η απόδοση της ομάδας του έπεσε.

Το πρώτο σχόλιο του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση ήταν το εξής: "Είναι γεγονός πως ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά μέχρι το 60' περίπου. Μετά, όμως, πέσαμε. Μετά το 60' αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με την φυσική κατάσταση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα πως έπεσε η απόδοση μας. Σκέφτηκα να κάνω περισσότερες αλλαγές όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση, αλλά έπρεπε να κρατήσω και κάποιους παίκτες φρέσκους για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Χέρενφεν".

Για το αν έπαιξε ρόλο το γεγονός πως η βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο υστερούσε σε ύψος, απάντησε: "Nαι σήμερα υστερούσαμε σε ύψος, αλλά παρ' όλα αυτά πιστεύω πως τα πήγαμε καλά και δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα".

Για την γενική εικόνα του Ολυμπιακού: "Είμαστε ακόμη σε προετοιμασία, όπως και με την Βέρντερ, όπως και σήμερα, έτσι και αύριο θα παίξουμε με πολλές αλλαγές. Ουσιαστικά με διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα. Όμως, όπως και στο πρώτο ημίχρονο με την Βέρντερ, έτσι και σήμερα, όσο τουλάχιστον αντέξαμε, είδαμε καλά πράγματα. Ωστόσο με την Βέρντερ είδατε, ότι βάλαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό, που σημαίνει πως η ομάδα προσπαθεί μέχρι το τέλος".

Για το στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού, σχολίασε: "Δεν ήμαστε καινούρια ομάδα, γνωριζόμαστε καλά τι θέλουμε στο παιχνίδι μας μέσα στο γήπεδο. Απλά, χρειαζόμαστε ακόμη λίγο χρόνο. Πάντως, τέτοια παιχνίδια, όπως με την Βέρντερ και με την Μπρέντα, είναι παιχνίδια που θέλουμε να τα κερδίζουμε. Όπως είδατε με την Βέρντερ παίξαμε καλά για 50 λεπτά . Σήμερα για 60 λεπτά. Αυτή την καλή απόδοση θέλουμε να την κρατήσουμε και να την αυξήσουμε. Στο Champions League θα βρούμε ακόμη πιο δυνατές ομάδες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για αυτό δουλεύουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ