ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

UEFA Pro για τρεις

UEFA Pro για τρεις

Γιώργος Κοκολάκης, Τάσος Θέο και Φώτης Παπαπαναγής συμμετείχαν στην 5η Σχολή UEFA Pro και αρίστευσαν. Γιόρτασε την 4η Ιουλίου η Σχολή της Καλιφόρνια.

Τριπλή εκπροσώπηση είχε ο Ολυμπιακός στην Ρόδο, όπου τις 2 τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια της 5ης Σχολής UEFA Pro, με τους Κοκολάκη, Θέο και Παπαπαναγή να αριστεύουν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Τριπλή ήταν η εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στην 5η Σχολή του UEFA Pro που "φιλοξενήθηκε" τις τελευταίες δυο εβδομάδες στη Ρόδο.

Ο σκάουτερ της Ακαδημίας μας κ. Γιώργος Κοκολάκης και οι προπονητές κ.κ Τάσος Θέος και Φώτης Παπαπαναγής συμμετείχαν στη Σχολή και αρίστευσαν!

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Σχολής οι προπονητές μας μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ο Ολυμπιακός φροντίζει συνεχώς για την αναβάθμιση των προπονητών του προκειμένου εκείνοι να συμβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ποδοσφαιρική ανάπτυξη των μελών της Ακαδημίας που έχει ως απώτερο στόχο την δημιουργία παικτών υψηλών προδιαγραφών".

UEFA Pro για τρεις

UEFA Pro για τρεις

UEFA Pro για τρεις

Γιόρτασε την 4η Ιουλίου η Σχολή της Καλιφόρνια

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της Σχολής του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια συμμετείχαν στους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου.

"Στους εορτασμούς της επετείου της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ (4 Ιουλίου) συμμετείχε η Σχολή μας στην Καλιφόρνια.

Τα παιδιά με τους προπονητές τους και τα στελέχη της Σχολής τίμησαν την 4η Ιουλίου με τον δικό τους τρόπο και φωτογραφήθηκαν με τις σημαίες του Ολυμπιακού στην Huntington Beach.

Η Σχολή μας στην Καλιφόρνια έχει στις τάξεις της περισσότερα από 300 παιδιά τα οποία δουλεύουν καθημερινά και εκπροσωπούν επάξια τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα στις ΗΠΑ", ανέφερε το δελτίο Τύπου της πειραϊκής ΠΑΕ.

UEFA Pro για τρεις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ