ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούρτζεβιτς: "Σίγουρα θα μπορούσα να έχω πιο πολλά γκολ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ(Α) ΛΕΜΟΝΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ(Α) ΛΕΜΟΝΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς μίλησε για την δική του δουλειά ως επιθετικός, για τον αγώνα με την Γιουβέντους και για τον στόχο του ίδιου και του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος στράικερ του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς, μίλησε στη "Real News" για την δική του δουλειά ως επιθετικός, για τον αγώνα με την Γιουβέντους στο Champions League και για τον στόχο του ίδιου και της ομάδας του στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

"Όταν παίζεις μπροστά, περιμένουν όλοι από εσένα. Αυτή είναι η δουλειά μου, να σκοράρω. Να μπορώ να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται και να πετυχαίνω γκολ. Σίγουρα θα μπορούσα να έχω και πιο πολλά, αλλά θα προσπαθήσω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα. Παίρνουμε νίκες, σκοράρουν και οι άλλοι παίκτες.

Είναι καλό να έχεις πολλούς παίκτες να πετυχαίνουν γκολ, αλλά εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και στο μέλλον. Είναι αλήθεια ότι σου δίνουν καλή ψυχολογία τα γκολ. Ποτέ κανείς δεν σταματάει σε ένα γκολ, παίζοντας φορ. Θέλει το επόμενο, αυτό ψάχνει", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το ματς με τη Γιουβέντους:

"Είναι ο τελευταίος μας αγώνας στην Ευρώπη. Δεν τα καταφέραμε να συνεχίσουμε έστω και στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε για τον σύλλογο, για τους εαυτούς μας... Αυτοί θα θέλουν τη νίκη για να προκριθούν, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να κλείσουμε με καλή εικόνα τις υποχρεώσεις μας σε αυτόν τον όμιλο".

Για τον στόχο του, τόνισε: "Ο στόχος είναι ομαδικός. Να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτό θέλουν όλοι. Μέσα στον σύλλογο, εμείς, ο κόσμος, όλοι. Αυτή είναι η δουλειά μας. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, ήξερα τι πρέπει να κάνω. Παίρνει επτά συνεχόμενα χρόνια το πρωτάθλημα και θέλει να τα κάνει οκτώ. Αυτό πρέπει να κάνουμε από εδώ και μπρος. Να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ