ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούρτζεβιτς: "Δεν γυρίζω στην Παρτίζαν"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την φημολογία που τον θέλει να επιστρέφει στην Σερβία για λογαριασμό της Παρτίζαν διέψευσε κατηγορηματικά ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, υποστηρίζοντας ότι θα βρίσκεται στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Η σεζόν ήταν κακή για τον Ολυμπιακό, το ίδιο και για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς που το καλοκαίρι του 2017 κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία των Πειραιωτών, καθώς με αυτό το ποσό τον αγόρασαν από την Παρτίζαν.

Οι πληροφορίες εδώ και εβδομάδες θέλουν τον Σέρβο φορ να μην βρίσκεται στα πλάνα της νέας σεζόν, με την επιστροφή του στην Παρτίζαν να μοιάζει ως ένα πιθανό σενάριο. Ο ίδιος πάντως μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του όχι μόνο διέψευσε ότι επιστρέφει στο σερβικό πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα υποστήριξε ότι θα βρίσκεται στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος φορ στην ιστοσελίδα " maxbetsport.rs":

"Σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακούγονται σενάρια ότι βρίσκομαι κοντά στη επιστροφή μου στην Παρτίζαν, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αγωνίστηκα ένα χρόνο εκεί, ήταν μια ονειρική σεζόν στην οποία κατακτήσαμε το νταμπλ.

Τώρα ενδιαφέρομαι μόνο για τον Ολυμπιακό. Μόλις έχω έρθει στην Ελλάδα και είναι η στιγμή να κάνω το βήμα στην καριέρα μου. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε τον τίτλο μετά από επτά χρόνια.

Περιμένω την επόμενη σεζόν να έχω μια καλύτερη ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου. Δεν έπαιξα φέτος όσο θα ήθελα, πέτυχα τέσσερα γκολ. Αγωνίστηκα και σε πέντε ματς του Champions League και είμαι χαρούμενος γι' αυτό.

Παίζοντας για τον Ολυμπιακό είναι μια σπουδαία εμπειρία για εμένα. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο, οπότε θα συμμετέχω κανονικά στην προετοιμασία το καλοκαίρι".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο αγχωμένος Καρεμπέ και ο διαβασμένος Μαρτίνς
Στο Ντουμπάι ο Ρομαό, προπονείται μαζί με τον Ανελκά!
Ο Μαρτίνς επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Μάνου στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ