ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούρτζεβιτς: "Δεν φοβηθήκαμε, εξαιρετική ατμόσφαιρα μέχρι να χτυπήσει ο Γκαρθία"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στην Τούμπα και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν φοβήθηκαν στην Τούμπα, ενώ είπε πως η διακοπή αποσπά την αυτοσυγκέντρωση του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος φορ του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς, μίλησε στη σέρβικη "Alo" για όσα συνέβησαν στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή (25/2), τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν φοβήθηκαν, ενώ είπε πως η διακοπή αποσπά την αυτοσυγκέντρωση του "Δικεφάλου".

Όσον αφορά στη μη διεξαγωγή του αγώνα, εκτίμησε πως ίσως αυτό να ευνοήσει τους "ερυθρόλευκους", καθώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του.

"Δεν φοβήθηκε κανένας μας. Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε, αν το αποφάσιζε ο διαιτητής. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική, μέχρι ο προπονητής μας να χτυπηθεί από τις κερκίδες", είπε αρχικά ο Τζούρτζεβιτς, ενώ για το ποια ομάδα ευνοείται από το γεγονός πως δεν ξεκίνησε το ντέρμπι, απάντησε:

"Πιθανότατα για εμάς είναι καλύτερα που δεν έγινε το παιχνίδι τώρα. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ πιο κοντά στο να κατακτήσει τον τίτλο και αυτό θα του αποσπάσει την συγκέντρωση".

Σχετικά με το αν μίλησε με τον Πρίγιοβιτς, σχολίασε πως "βρεθήκαμε και χαιρετηθήκαμε πριν το ματς", ενώ για το ότι πιθανότατα το ματς να καταλογιστεί με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, είπε: "Θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την επόμενη αγωνιστική. Το πιο σημαντικό είναι ότι παραμένουμε στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Έχουμε καλή ομάδα, ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο. Υπάρχει ανταγωνισμός. Εκτός των τριών πρωτοπόρων, υπάρχει ακόμη ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος. Θα υπάρχουν πολλά ντέρμπι μέχρι το τέλος. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό".

Για το ότι δεν παίζει πολύ συχνά και πώς αισθάνεται γι' αυτό, ανέφερε: "Ο προπονητής κάνει συχνό rotation και ο Ανσαριφάρντ είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. Δεν αισθάνομαι άνετα στον πάγκο, αλλά είμαι επαγγελματίας και αυτό δεν αμφισβητείται. Δουλεύω σκληρά και περιμένω της ευκαιρία μου. Εύχομαι να εκμεταλλευτώ κάθε λεπτό που θα μου δοθεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ