ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούκιτς: "Ήμασταν καλύτερη ομάδα σε σύνολο 180 λεπτών"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Παρτίζαν, Μίροσλαβ Τζούκιτς, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του παρά τον αποκλεισμό τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στα δύο παιχνίδια.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε την πρόκριση για τα play off, όμως ο Μίροσλαβ Τζούκιτς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που είχαν οι παίκτες του και στα δύο παιχνίδια τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και ταυτόχρονα στάθηκε στην εμπειρία των ερυθρολεύκων.

Αρχικά, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Παρτίζαν τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου έτσι όπως έπαιξε στο Καραϊσκάκη. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, ήμασταν πολύ επιθετικοί, είχαμε κυριαρχία και κάναμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Μου άρεσε πάρα πολύ η στάση που είχαν οι παίκτες σε όλο το 90λεπτο".

Σε ερώτηση για το πού θεωρεί ότι κρίθηκε η υπόθεση "πρόκριση" και εάν πιστεύει ότι προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα είπε: "Νομίζω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα σε σύνολο 180 λεπτών. Αυτό που ήταν κρίσιμο στην υπόθεση πρόκριση ήταν η ήττα στο Βελιγράδι. Αυτό που έκρινε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν η εμπειρία του Ολυμπιακού σε σχέση με την Παρτιζάν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέρασε με φόρα απ'το Βελιγράδι
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ