ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Με θέλει ο Ολυμπιακός"

Τζόρτζεβιτς: "Με θέλει ο Ολυμπιακός"

Ο Σέρβος επιθετικός της Ναντ Φιλίπ Τζόρτζεβιτς, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Ο επιθετικός της Ναντ Φιλίπ Τζόρτζεβιτς δηλώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον απόκτησης του από τον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον για τον Σέρβο επιθετικό της Ναντ χρονολογείται από πέρσι ενώ τόνισε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες εκτός Γαλλίας που επιθυμούν να τον αποκτήσουν.

" Ο Ολυμπιακός θέλει τον Τζόρτζεβιτς" είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος για τον Σέρβο ο οποίος έχει σημειώσει 18 γκολ στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και οδηγεί την Ναντ στην άνοδο.

Η Ναντ είναι στην 2η θέση του πρωταθλήματος και θέλει ένα βαθμό στις επόμενες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος ώστε να εξασφαλίσει την άνοδο. Την επόμενη αγωνιστική η Ναντ αντιμετωπίζει την Σεντάν του Κλοντ Ντιελνά.

Σε ερώτηση αν είναι προχωρημένες οι επαφές με τον Ολυμπιακό ο Τζόρτζεβιτς τόνισε: " Eίναι αλήθεια ότι οι Έλληνες με ζητούν, όπως έχω και άλλες προτάσεις από Γερμανούς και Τούρκους. Δεν θα βιαστώ, θα ακούσω τι προσφέρουν και θα σκεφτώ τι είναι καλύτερο στην καριέρα μου πριν αποφασίσω".

Ο Τζόρτζεβιτς εκπροσωπείται από τους μάνατζερ των Φέισα, Πάντελιτς, Κατάι και Γκρίμπιτς, με τους οποίους έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν ο Ολυμπιακός. Η τιμή του κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ