ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τώρα αρχίζουν τα ζόρια για τον Βίκτορ

Τώρα αρχίζουν τα ζόρια για τον Βίκτορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ενσωμάτωση των Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ και Μανιάτη στην προετοιμασία θα "παιδέψει" τον Βίκτορ μέχρι να καταλήξει στους δύο ανασταλτικούς μέσους. Και στο βάθος υπάρχει και η απόκτηση ενός "οκταριού".

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα, αλλά μην ξεχνάμε ότι απουσίαζαν και έξι διεθνείς. Οι Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Ιντέγιε, Ντα Κόστα και Ντουρμάζ. Οι πέντε πρώτοι έχουν ενσωματωθεί ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας (27/6). Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον όμως είναι πώς θα διαχειριστεί τους τρεις χαφ που ήρθαν να προστεθούν σε Κασάμι και Μπουχαλάκη.

Ουσιαστικά τώρα αρχίζει η προετοιμασία για τα καλά. Κι ας έπαιξε ο Ολυμπιακός ήδη το πρώτο του φιλικό κόντρα στην αυστριακή Χορν. Τώρα αρχίζουν τα... ωραία. Με το Βίκτορ να είναι πλέον στη “δυσάρεστη” θέση να έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε χαφ. Ο Κασάμι σε αυτό το πρώτο επταήμερο μοιάζει να έχει μπει με πέμπτη ταχύτητα. Ο Μπουχαλάκης έδειξε ότι τουλάχιστον από πλευράς φυσικής κατάστασης έχει δουλέψει αρκετά στις διακοπές του.

Και τώρα μπαίνει ο Μανιάτης που έχει πεισμώσει και επιθυμεί να μπει σφήνα στην ενδεκάδα. Επίσης, ο Μιλιβόγεβιτς που πέρσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Και τέλος ο Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος καθόταν και έλεγε στη Σερβία σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ότι τη φετινή σεζόν έχει σκοπό να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και να μην βγαίνει από την ενδεκάδα. Πέντε παίκτες λοιπόν για δύο θέσεις!

Φυσικά, υπάρχει και το νέο “οκτάρι” που έχουν σταμπάρει οι άνθρωποι των Πειραιωτών και ελπίζουν να το έχουν μέχρι τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οπότε, αισίως θα φτάσουμε στους έξι ανασταλτικούς μέσους και εκεί θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του ο Βίκτορ όχι μόνο για το ποιοι θα μπουν στην ενδεκάδα, αλλά και ποιοι ενδέχεται να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το φιλικό με την Χορν, συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν. Ναι μεν είναι θετικό περισσότερο για την ψυχολογία το γεγονός ότι ο Πουλίδο σκόραρε δύο φορές, ο Φορτούνης έβαλε το γκολ για... Όσκαρ και ο Μανθάτης “ξεμπούκωσε” και άπλωσε στο χορτάρι ένα μέρος του ταλέντου του. Υπάρχει δρόμος ακόμα. Άλλωστε και ο Βίκτορ αυτό είπε: “Αν και είμαστε στο σωστό δρόμο, θέλουμε βελτίωση...”

Την Πέμπτη (30/6) οι Πειραιώτες θα συναντήσουν την Βάκερ Ίνσμπρουκ στο τελευταίο τους φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Εκεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έγκειται στο αν θα παίξουν οι διεθνείς που ενσωματώθηκαν την Δευτέρα (28/6).

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ