ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά"

Τσιμίκας: "Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Τσιμίκας εξέφρασε τη σιγουριά του για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League, ενώ ο Μπράουν Ιντέγε θέλει να προσφέρει περισσότερα σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Για την αναμέτρηση με την Γάνδη, τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού στα προκριματικά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας στην κάμερα της Nova. Αναλυτικά:

Για το ματς με την Γάνδη:

"Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που κάναμε αυτές τις μέρες στην προπόνηση. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα, μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε όλο και πιο καλοί".

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά:

"Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι, κάθε μέρα δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα τα καταφέρουμε".

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

"Οι φιλοδοξίες μου είναι να μπω στην ομάδα του Ολυμπιακού, να παίξω και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα".

Ιντέγε: "Να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρσι"

Στην κάμερα της Nova φιλοξενήθηκαν δηλώσεις και του Μπράουν Ιντέγε. Αναλυτικά όσα είπε ο Νιγηριανός φορ:

Για το φιλικό με τη Γάνδη:

"Το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά σε αυτή την προετοιμασία και αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι είμαστε σε καλό σημείο. Το 2-2 δείχνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε ότι τα καλύτερα έρχονται".

Για τα προκριματικά του UEFA Champions League:

"Τα προκριματικά του UEFA Champions League είναι δύσκολη δουλειά. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά και οι ελπίδες μας δεν έχουν χαθεί. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε για το καλύτερο".

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

"Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την ομάδα και να κάνω περισσότερα πράγματα απ' ότι έκανα πέρσι.

Ξεκινώντας από αυτό το παιχνίδι, πρέπει να τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι και να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρσι. Δουλεύουμε σκληρά με την ομάδα και τον νέο προπονητή και νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα".

Για το γκολ που πέτυχε:

"Είναι καλό σημάδι, ο επιθετικός θέλει να πετυχαίνει γκολ. Το τοποθετώ στις ''αποσκευές'' μου και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για τα υπόλοιπα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ