ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Έχω μάθει να βλέπω το ποδόσφαιρο διαφορετικά"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας υποστήριξε πως η παρουσία του στην Eredivisie τον βοήθησε να βελτιωθεί σημαντικά και τόνισε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία είναι οι στόχοι με τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο αριστεροπόδαρος μπακ των "ερυθρολεύκων" μετά το φιλικό με την Έουπεν στο Βέλγιο:

Για το τεστ με την Έουπεν:

"Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε φάσεις, κάναμε αυτά που ζήτησε ο προπονητής μας. Το αποτέλεσμα μας αδικεί, αλλά πιστεύω ότι όσο περνούν οι μέρες κι όσες περισσότερες προπονήσεις κάνουμε, δενόμαστε σαν ομάδα, θα έρθουν έτσι και τα γκολ και θα νικάμε όλα τα ματς".

Για τον τρόπο σκέψης του Πέδρο Μαρτίνς:

"Δουλεύουμε κάθε μέρα πάνω στην πίεση και την τακτική, να κλέβουμε μπάλες ψηλά και γενικά να κάνουμε σωστές επιθέσεις".

Για την εμπειρία του στην Eredivisie:

"Το ολλανδικό είναι διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι με βοήθησε πολύ, κυρίως γιατί πήρα πολλά παιχνίδια. Έχω μάθει να βλέπω το ποδόσφαιρο διαφορετικά κι όχι όπως όταν ήμουν εδώ πριν δύο χρόνια. Πιστεύω ότι είμαι βελτιωμένος και χρόνο με τον χρόνο, παιχνίδι με το παιχνίδι, γίνομαι καλύτερος".

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό:

"Να νικάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Europa League και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ