ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Αισθάνομαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω"

Τσιμίκας: "Αισθάνομαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ηρακλή, στον αγώνα με τη Λάρισα, στο δύσκολο πρόγραμμα και στον εαυτό του, δηλώνοντας έτοιμος να προσφέρει.

Στη NOVA μίλησε ο νεαρός, Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, στον αγώνα με τη Λάρισα στην "AEL FC Arena", στο δύσκολο πρόγραμμα που έπεται σε Ελλάδα και Ευρώπη και στον εαυτό του, δηλώνοντας έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν η νίκη με Ηρακλή τονώνει την ομάδα του: "Ναι, σίγουρα μας τονώνει και επίσης δείχνουμε πως είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει. Περιμένουμε το επόμενο ματς στο οποίο θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Για το ματς με τη Λάρισα: "Παίζουμε στο γήπεδό της, είναι δυνατή ομάδα, αλλά εμείς από εκεί και πέρα θα πάμε για το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς".

Για τους δύσκολους αγώνες στη συνέχεια: "Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος. Είμαστε καλή ομάδα και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ως πρώτο, είναι αυτό με τη Λάρισα. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα".

Για το αν είναι έτοιμος: " Αισθάνομαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω πολύ την ομάδα μου".

Για το αν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για να καθιερωθεί: " Όλα είναι θέμα δουλειάς, δουλεύω καθημερινά, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Την κατάλληλη στιγμή θα τα δώσω όλα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ